Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon bejövök e ennek a lánynak?
Az osztályomból egy lány nagyon bejön nekem de tudni akarom én bejövök e neki...
Kíváncsi vagyok a véleményetekre:
Nah szóval:
Órák előtt mindig dumálunk (jó sokszor), van amikor mondja tök jók a ruháim meg a parfümöm (D&G) és mindig rám mosolyog órán meg mindig néz engem és ha vicces v. ha vmi fura vagy rossz történik én vagyok az első akire rögtön rápillant :)
Sokszor dumálunk, van hogy véletlen megfogom vmijét(no comment, van h véletlen van h szándékosan)akár a testnevelés órán, de semmit nem csinál csak rám néz és mosolyog, de van, hogy poénból megüt :) :)
Én vagyok az egész osztályból akivel a legtöbbet dumál :)
Vajon bejövök neki?
Csak szólok, én nem rajcigány vagyok, és rühellem a cigányokat... :)
De szép próbálkozás volt :)
Cigányok segélyből mindent megvesznek, hát dögöljenek meg a sok élősködő :) De visszatérek a témámhoz inkább :)
Várom még az ÉRTELMES komikat!
(neked előző válaszoló nem beszólni akarok (csak azért írom ide, hogy ne K.. anyázás legyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!