Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon bejövök e ennek a lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon bejövök e ennek a lánynak?

Figyelt kérdés

Az osztályomból egy lány nagyon bejön nekem de tudni akarom én bejövök e neki...

Kíváncsi vagyok a véleményetekre:

Nah szóval:

Órák előtt mindig dumálunk (jó sokszor), van amikor mondja tök jók a ruháim meg a parfümöm (D&G) és mindig rám mosolyog órán meg mindig néz engem és ha vicces v. ha vmi fura vagy rossz történik én vagyok az első akire rögtön rápillant :)

Sokszor dumálunk, van hogy véletlen megfogom vmijét(no comment, van h véletlen van h szándékosan)akár a testnevelés órán, de semmit nem csinál csak rám néz és mosolyog, de van, hogy poénból megüt :) :)

Én vagyok az egész osztályból akivel a legtöbbet dumál :)

Vajon bejövök neki?

2009. dec. 11. 17:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ott a pont xDD
2009. dec. 13. 18:33
 12/13 A kérdező kommentje:

Csak szólok, én nem rajcigány vagyok, és rühellem a cigányokat... :)

De szép próbálkozás volt :)

Cigányok segélyből mindent megvesznek, hát dögöljenek meg a sok élősködő :) De visszatérek a témámhoz inkább :)

Várom még az ÉRTELMES komikat!

(neked előző válaszoló nem beszólni akarok (csak azért írom ide, hogy ne K.. anyázás legyen)

2009. dec. 14. 14:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Jah am nem ruhám D&G, csak a parfümöm, a ruha csak puma meg nike :)
2009. dec. 14. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!