Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon bejövök e ennek a lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon bejövök e ennek a lánynak?

Figyelt kérdés

Az osztályomból egy lány nagyon bejön nekem de tudni akarom én bejövök e neki...

Kíváncsi vagyok a véleményetekre:

Nah szóval:

Órák előtt mindig dumálunk (jó sokszor), van amikor mondja tök jók a ruháim meg a parfümöm (D&G) és mindig rám mosolyog órán meg mindig néz engem és ha vicces v. ha vmi fura vagy rossz történik én vagyok az első akire rögtön rápillant :)

Sokszor dumálunk, van hogy véletlen megfogom vmijét(no comment, van h véletlen van h szándékosan)akár a testnevelés órán, de semmit nem csinál csak rám néz és mosolyog, de van, hogy poénból megüt :) :)

Én vagyok az egész osztályból akivel a legtöbbet dumál :)

Vajon bejövök neki?

2009. dec. 11. 17:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
negatívat nem is írtál akkor így egyértelmű h igen de negatívakat is írhatsz talán esetleg nézd kívülálló szemmel is néha az hozza a biztos dolgokat
2009. dec. 11. 17:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát negatív dolgot nem tudok nagyon, max ha xar kedve van beszól mindenkinek, de velem nem szokott annyira durván, de nem vagyok egy jófiú szal mindig káromkodunk egymással már poénból is :)
2009. dec. 11. 17:34
 3/13 A kérdező kommentje:

Aki akar kérem válaszoljon a másik kérdésemre is :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__53203..

2009. dec. 11. 17:34
 4/13 anonim ***** válasza:
ak miért keresed a választ te is tudod.. ?!
2009. dec. 11. 17:41
 5/13 anonim válasza:

Hát ha tuggya hogy bejön neked akkor nemtom....

de ha nem akkor tudasd vele

2009. dec. 11. 17:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Egyébként szerintem tetszel neki

2009. dec. 11. 18:43
 7/13 anonim ***** válasza:
Tetszel nek :-) Próbálj puhatolózni, hogy jön-e neki valaki be, meg ilyesmi... Aztán, ki tudja :-) Remélem, sikerül! ^^ :-)
2009. dec. 11. 19:13
 8/13 A kérdező kommentje:

12 vagyok :)

Tudom fiatal vagyok, de nem a tipikus kis rajzfilmes nethülyegyerek vagyok :)

2009. dec. 11. 19:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem van esélyed.

Én is valami ilyesmi helyzetben vagyok, csak nekem nem ilyen egyszerű a válasz...:(

2009. dec. 13. 16:24
 10/13 anonim ***** válasza:
D&G -t csak büdös "raj" c*gányok hordanak:D
2009. dec. 13. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!