Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha szexelek előszörre valakivel, utána azonnal arra vágyom, hogy több legyen?
nem, az a normális ha szex után elmegy a kedved a másiktól
milyen kérdés ez?? :D istenem
"az a baj, hogy mindig minden szexszel kezdődik"
Úgy, főleg ribizliknél. :D
Én is így vagyok. Bár azért reális vagyok és tudom, mire számíthatok kb a másiktól. De ha valakivel lefekszem, csak akkor, ha legalább minimálisan van valami érzelem, legyen ez szimpátia. Ebből meg következik, hogy első szex után már arról ábrándozok, hogy pasinak milyen lenne. Persze nem vallom be, meg nem beszélek róla, csak rossz, mert önkéntelenül is túlszalad a fantáziám.
22L
"Igen, a nőknél ez így működik, de 24 évesen ezt már tudnod kellene. A nők azt hiszik, hogy a szex és a szerelem, együtt kell járnia. DE ez nem így van, a kettő külön is meg lehet."
Hát, azért ez egyénenként változó lehet. Attól, hogy te így működsz, más még nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!