Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedesnel hol lenne a legjobb az elso randi?
Ugy gondolom elsore inkabb valami lazabb, baratiasabb talalkozo kene, mert mi van ha amugy nem talaljuk meg a kozos hangot.
Akkor felesleges egy romantikus varosnezest tervezni elore, nem? Inkabb valahova be kene upni dumalni egy kicsit.
Ti hol voltatok eloszor?
20l
Mindenképpen napközben, olyan helyen, ahol sok ember vesz körül titeket, de azért tudtok beszélgetni. Pl. belvárosban cukrászda/kávézó, utána egy kis séta, ennyi. És ne hagyd, hogy hazakísérjen, mégiscsak egy vadidegen.
"A paranoia a hosszú élet titka."
Mi meglehetösen szokvanyosan egy szep kavezoban kezdtük... aztan egy spontan barati hivasra kikötöttünk egy rockkocsmaban, ahol a motoros tarsasag nagy resze mar total reszegen orditotta az AC/DC klasszikusokat vagy a flipper gepen veszekedtek. (Megjegyzem leendö baratnöm munkabol jött egyböl talalkozasunkra kiskösztüm, harisnya magassarku.)
Vegül nalam kötöttünk ki, ahol megkisereltünk egy filmnezest, de aztan valamiert a film elvesztette erdekesseget... ;)
Azon a delutan/este/hajnalon az volt a fantasztikus, hogy szinte magatol törtentek az esemenyek. A terv kimerült egy kavezasban, amit az elejetöl kicsit unalmasnak tartottam, de eletem egy nagyon komoly fordulopontja lett belöle...
En is paranoias vagyok egy kicsit, de ennyi erovel masodik alkalommal is meggyilkolhat :) :D
Nem lehet orokke felni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!