Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez most mi volt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most mi volt? Jól tettem amit tettem?

Figyelt kérdés

Van egy lány, én évek óta (mióta ismerem) szerelmes vagyok/voltam belé, ezt egy jó 2 éve ő is tudja, kb egy éve összejött egy sráccal, januárban ott volt nálam a csaj (végig nagyon jó barátok voltunk) rámírt a pasija hogy megöl, meg hogy mit képzelek én magamról hogy egyáltalán beszélek a csajjal, erre a csaj az én facebookomból (mert az volt bejelentkezve) elküldte a p*csába, szakított vele. Egyik reggel írta hogy mióta sűrűbben találkozunk azóta ő is érez valamit irántam de kérte, hogy maradjon minden a régiben, Valentin napra kaptam tőle egy öngyújtót amire rágravíroztatta az ő nevének kezdőbetűjét valamint az én nevem kezdőbetűjét, én is csináltam neki egy ajándékot, mivel a Valentin napot külön kellett töltenünk most szombaton este pótoltuk be, este 9-től éjfélig járkáltunk a városban, egész idő alatt nagyon jól elvoltunk (én nem tudtam odaadni neki az ajándékot mert én előtte 10 percel értem haza külföldről), megbeszéltük, hogy másnap, azaz vasárnap találkozunk és odaadom neki az ajándékot. Elmentem hozzá, be kopogtam az ablakán és a "volt" barátja nézett ki vele, akkor én el is jöttem onnan egy szó nélkül és utána irt rám a csávó, hogy haggyam békén, mert egyutt vannak. Egy órát kóvályogtam a városban majd visszamentem, leraktam a gyújtót amit tőle kaptam az ablakpárkányára, bekopogtam és eljöttem, otthon még ráírtam mégegyszer, csak annyit hogy "ablakpárkány, nézd meg!

Szerintetek kéne még tennem valamit vagy már esetleg ez is túl sok volt?

2014. febr. 24. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Fogsz még ott tartani, hogy erre visszatekintve főbe lőnéd magad. Legalábbis kívánom, hogy minél hamarabb üsd meg azt a szintet
2014. febr. 24. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Ejha :S

Hát mivel a másik srác még eléggé ott legyeskedett körülötte, közel sem volt ő biztos abban a szakításban. elhamarkodta.

Gondolom utána megbeszélték és együtt vannak újra.

Én nem tennék többet. Te azzal mindent elmondtál, hogy visszaadtad az ajándékát. Majd, ha lesz mondanivalója keresni fog. Ez pedig szinte biztos, csak legyél türelmes bármennyire pokoli érzés.

22/F

2014. febr. 24. 14:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Első, kifejtenéd, ezt nem igazán vágom

Második, köszi, én is pontosan ugyan így gondolkodtam

2014. febr. 24. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Mindenki csak olyan novel kezdjen akik mar lezartak a dolgaikat az exel.

Nem egy ilyen not ismertem barati korbol, hogy az uj pasi csak potcselekves, de a szive szinte mindig az exhez huzta.

2014. febr. 24. 14:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Február 26.-án lesz egy éve hogy összejött ezzel a gyerekkel először, én 4,5 fél éve ismerem a lányt azóta vagyok szerelmes belé, eddig csak barátságot érzett irántam, a "szakításuk" elott vagy 1-1,5 hónappal írta nekem, hogy mióta sűrűbben találkozunk, azóta ő is érez valamit irántam ami már több mint barátság!
2014. febr. 24. 14:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja meg ugye a barátok nem ajándékozzák egymást Valentin napon, főleg nem egy ilyen ajándékkal ami a kettőnk közti kapcsolatot szimbolizálja!
2014. febr. 24. 14:16
 7/8 tevetke ***** válasza:
Ha 4 és fél évig nem érzett többet barátságnál, akkor gyanús, hogy ez most hirtelen nem változott meg. Szerintem annyi történt, hogy te figyelmes voltál vele, törődtél vele és ez neki tetszett és nagyon jól esett, de ezt nem szabad összekeverni a szerelemmel. Pláne hogy egy 1 éves kapcsolatból kipattanva közölte ezt veled, azért kicsit gyanúsnak kellene lennie. Szerintem hagyd a fenébe, jobb ha nem táplálsz hiú reményeket, a saját érdekedben. Már csak ha azt vesszük, hogy a lány sem volt éppen egyenes veled, hogy újra az exével kavar...
2014. febr. 24. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tetted, hiszen nem mondta meg hogy még együtt van a sráccal. Keressen ő ha tényleg érez valamit irántad.
2014. febr. 26. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!