Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oda menjek hozzá vagy ne?
Hát... Nem akarlak nagyon befolyásolni, de egyszer élünk nem? Velem is volt sokszor ilyen. Mikor azt mondta, hogy egyáltalán nem tetszem neki elröhögtem magam és mondtam: - Ok te sem nekem, csakhogy tisztában legyünk és rákacsintottam. Totál hülyének nézett de azóta is tartjuk a kapcsolatot. :D Szóval kipróbálhatod ezt is, vagy menj biztosra érdeklődj a haverjainál, vagy játszatok mit gondolsz rólamot akár msn-en is.
2009. dec. 10. 19:56
2/8 anonim válasza:
Lehet hogy ő sem mer odamenni hozzád... Ha msnen jól elbeszélgettek nemkell ürügy hogy odamenj hozzá. Kérdezd meg mizujs :)
2009. dec. 10. 19:58
tetszel-e neki? nem beszélgetni akarsz?:D ha beszélgetni akarsz, akkor fogtok ha nem is tetszel neki, maradtok barátok. ha meg szépnek gondol még bármi lehet belőle
2009. dec. 10. 20:04
hát te hülye vagy már bocs...mivel kezdj hát tök egyszerű...Szia! Mikorra lesz kész a géped? ... és akkor már mehet is a sok hab duma hogy jólenne dumálni esténként mer unod az agyad és jó volt dumálni stb...ha a gyerek fatökü akkor vedd fel a nadrágot és lépj te mer ha eddíg a gyerek se lépett ezután se fog ugyhogy hajrá...én aszondom holnap reggel a suliban már be is cserkészheted ha jól csinálod délutánra már járhatnátok is én legalábbis tuti nem várnék egy percet sem...még a végén összejön egy másik csajjal...
2009. dec. 10. 20:07
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.hát megpróbálom magam összeszedni holnap és oda megyek.:-D
emesenn-szerelemm.
gyakori probléma.
nincs sokminden veszteni valód!
MENJ! :D
2009. dec. 10. 20:15
no nekem ilyen hasonló esetem volt csak én fiú vagyok :D
3 hétig dumáltam egy csajjal msnen, akit suliból ismerek, igaz csak hétvégenként volt rá alkalom. Aztán kimaradt 1 hétvége mert szintén a gépje volt rossz. Mondjuk én kivártam azt az 1 hetet,suliban szinte addig minden nap szemeztünk,majd kövi hétvégén elhívtam moziba. :D
Szóval ha nagyon sürgős akkor menj oda hozzá,de ha nem tudsz ürügyet kitalálni,akkor lehet várni is,mert ha komolyabban találkozni akarsz vele (értsd: pl. elmenni sétálni), azt jobb msnen megegyezni (sztem).
Nah de ez mind fiú szemmel nézve. :S :D
17/F
2009. dec. 10. 20:56
20:56os vagyok
hozzátenném,hogy élőben a 3 hét alatt nem dumáltunk,egyszerűen nem tudtam hozzáférni,soha sehova nem járt maga,még haza se...:D
2009. dec. 10. 20:58
Kapcsolódó kérdések: