Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettségi időszak előtt párkapcsolat?
Miért ne?
Úgyse napi 20 órát fogsz tanulni (ha meg igen, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz), és egy kis lazítás még ebben az időszakban is kell.
Egyébként lehet én vagyok a különc, de nekem az érzelmek döntik el, hogy belekezdjek-e egy kapcsolatba, és nem az, hogy épp mit mutat a naptár.
Hányszor vissza fogod sírni az érettségit.. Persze most ez a legnagyobb kihívás előtted, de én akkor is úgy láttam, hogy simán belefér.
Addigra már 1 éve együtt voltam az exemmel, mindig volt időnk egymásra, minden délután beültünk sörözni a barátokkal, és tanulásra is bőven maradt idő.
Szerintem az érettségi ne tartson vissza, nem olyan nagy dolog az.
12. osztály félévében ismerkedtem meg a párommal, akivel egyébként még mindig együtt vagyunk, hosszú-hosszú éve már, amikor akartam, akkor tanultam az érettségire, ami tök jól sikerült és a páromat sem kellett elhanyagolnom.
Egy érettségire nem kell a nap 24 órájában készülni, és nem csak állandóan a könyvek fölött kell görnyedni, kikapcsolódni is kell, azt az időt meg nyugodtan lehet a párkapcsolatban eltölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!