Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért nem kellek én senkinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem kellek én senkinek?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok,hosszú barna haj ,barna szem,178cm,58 kg (állítólag szép is).Mégsincs barátom.Miért van ez,mit tegyek?
2009. dec. 10. 16:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Most összedől a világ és szerzel csomó tapasztalatot az életről jársz kirándulni szórakozni nem lekötötten, akkora gond ez kérdem én ? Nyugi, majd lessz barátod, majd leszele szerelmes(el fogod százszor a napot átkozni amiért siettetted a dolgot). Hiddelnekem, túlestem rajta

De mindezek mellett sok sikert és boldogságot.

2009. dec. 10. 19:42
 12/17 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2009. dec. 11. 14:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.(Néha egyesek kedvesebbek is lehetnének már nem azért.) Igen a magasság az sok esetben probléma.Miért fontos az hogy hol lakom?
2009. dec. 11. 16:14
 14/17 A kérdező kommentje:

A tegnapi 18:30-asnak!

Mit szeretnél h írjak neked?

Fiú v lány vagy?

Hová írjak?

2009. dec. 11. 18:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Nahh

én 17éves vagyok és valamilyen okból nincs barátnőm ha akartam ha nem.utobbi időbe két csaj is megcsalt ugyhogy kicsit ki is vagyok készítve lelkileg.én eggy normális lányt szeretnék olyat aki nem azon gondolkozik hogy suli után melyik plázába mennyen és hogy menyik pasijával találkozzon

nekem mondták már hogy helyes vagyok.és mégis ezvan.186cm vagyok szőke srác barna szemmel nem szemüveges és nemis eggy full fogpiszkáló és mégis?!nincs igazság sehol.énsem tudom miért van ez csak van és kész de nemis érdekel majd felhívja eggy new hölgyemény a figyelmem aki nemcsak szép de okos és teccek neki.ninc smit tenni amugy a fiu dolga udvarolni te csak várj.jo tudom régimódi vagyok mert udvarlás nálam nem tabu de ez baromság szerintem alap dolog.

üdv:17/F aki hasonló cipőben jár.

2009. dec. 13. 00:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Amugy szeretem a magas lányokat:)xD
2009. dec. 13. 00:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Kedves 00:48!Mivel nem adtál meg email címet így nem írok semmit csak ide.Szerintem nem feltétlen vagy régimódi.:)Egyébként én is szemüveges vagyok csak ezt elfelejtem írni általában, mert olyan megszokott dolog ez nálam.Sok sikert!Ha írsz akkor ne ide, hanem priváton írj,ja és válaszolok.
2009. dec. 13. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!