Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért kér egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért kér egy olyan nő segítséget tőlem, aki korábban visszautasított?

Figyelt kérdés
Jóformán meg sem ismertük egymást. Ennek ellenére tegnap felhívott, hogy segítség kellene neki. Persze illedelmesen mondtam neki, hogy hívjon fel este és megbeszéljük. Mikor este felhívott minden körítés nélkül pár vulgáris szó kíséretében elmondtam neki, ki is ő, mi is ő. Egészen megkönnyebbültem, jól esett!
2014. febr. 20. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
No, te is egy ősgyökér vagy barátom.
2014. febr. 20. 13:48
 2/8 anonim ***** válasza:
HAHAHA :D végre egy jó arc.Csak így tovább.
2014. febr. 20. 13:52
 3/8 A kérdező kommentje:
13:48 : Tehát engedjem, hogy kihasználjon? Soha. :) Fizessen akkor valakinek, aki megcsinálja neki!
2014. febr. 20. 13:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Gondolom azért kért tőled segítséget, mert reménykedett abban, hogy segítesz neki, mert még most sem vagy sorsa iránt közömbös. (Nők ösztönösen jobban gondolják, hogy egy tőlük csak szexet akaró férfi is érzelmileg kötődik már hozzájuk.)

Férfiként is, ha nem tudnék úszni és fuldokolnék a vízben, olyan embernek is könyörögnék hogy dobjon nekem mentőövet, akit egyébként utálok.

2014. febr. 20. 14:01
 5/8 A kérdező kommentje:
14:01 : Látod, pont ezért ő számomra nem létezik már.
2014. febr. 20. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Jól csináltad haver! Csak ki akart használni, mert tudta, hogy (valamikor) kedvelted, így azt hitte, ha baj van, majd füttyent és Te már ugrasz is! Tudja már hol a helye a kis ribinek! :D
2014. febr. 20. 14:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem azért vagy gyökér, mert visszautasítottad, hanem mert "körítés nélkül pár vulgáris szó kíséretében elmondtam neki, ki is ő, mi is ő". Mondhattál volna egyszerűen nemet is, akkor még az erkölcsi győzelem is a tiéd lenne, így pedig a fenti állításom lett valós.
2014. febr. 20. 14:30
 8/8 A kérdező kommentje:
14:30 : Jól esett ezzel együtt!
2014. febr. 20. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!