Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Találkozzak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Találkozzak vele és majd meglátjuk a továbbiakat? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel már több, mint fél éve ismerjük egymást, napi szinten tartjuk a kapcsolatot, hol e-mailben, hol sms-ben. Felvetődött már bennünk, hogy jó lenne találkozni, csak egy a bökkenő. Ő Svájcban él (nem magyar, svájci nemzetiségű), én meg itt vagyok Magyarországon. Párszor felajánlotta, hogy szívesen meglátogatna, eljönne egy hétre, ha szeretném, főleg, hogy úgy érzi ebből az ismeretségből bármi lehet, mivel nagyon szimpatizál velem.

De nem tudom mit csináljak, találkozzunk-e, vagy hagyjam a fenébe? Kérjem meg, hogy jöjjön el?! Kicsit félek is tőle, mármint a találkozástól. Illetve néha elgondolkozom azon is, hogy a korkülönbség nem nagy-e? Ő 28 éves, én pedig 21.

Szerintetek mit csináljak?

2009. dec. 9. 22:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nézd, a Párom 42 én meg 24 vagyok, több éve élünk együtt vannak kisebb viták mint máshol, de nagyon boldogok vagyunk. Inkább az a rossz, hogy ő Svájcban él. Oké hogy most eljön, de utána még jobban fog hiányozni. DE ha meg tudjátok oldani, akkor hajrá!
2009. dec. 9. 23:03
 2/2 anonim ***** válasza:

itt nem a korkülönbséggel van a gond, hanem azzal hogy eleve távkapcsolatba belemenni? gondolj bele ha eljön, és nem lesz mégse semmi, akkor kidobott pénz, bár neki svácjiként valsz nem számit ez, ha meg alakul valami, akkor távkapcsolat svájc-mo. közt, nem a szomszéd...

még ha lehetne is valami, szerintem nézz körül itthon inkább, rengetegen szeretnének párt, biztos a közeledben is

20/f

2009. dec. 10. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!