Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem jobb azoknak a pasiknak, akik sokáig csak keresik a nőket?
Figyelt kérdés
Kevesebb, kisebb gondjaik vannak. Még pénzt is kevesebbet költenek. Teljesen más lesz az értékrendjük, nem fognak gyereket, családot akarni, csak a vágyott nőt. Előbb utóbb azt pedig úgyis mindegyik megkapja és ekkor aztán teljesen elégedett és boldog lesz.2014. febr. 18. 10:26
2/5 anonim válasza:
Én nem akarok se családot, se gyereket, se bnőt. Jó nekem? Igen, miután ezt elfogadtam (több évembe telt) azután jó lett, addig maga volt a pokol!
3/5 Wadmalac válasza:
Nem tudom. Pozitívum, hogy hosszú egyedüllét után az ember jobban értékeli, ha van valakije. Negatívum, hogy szinte újra kell tanulni kapcsolatban élni.
4/5 anonim válasza:
Nekem nem kell keresni a nőket, én mindenképp egyedül akarom leélni az életemet. Egy nő sem ér annyit, hogy felhagyjak az egyedüli élettel.
5/5 anonim válasza:
Komoly kapcsolatom még sose volt, 18 éves fiú vagyok, igazából csak egy barátnőm volt nyolcadikba kb 2,5-3 hétig, akkor beleszerettem egy tőlem egy évvel fiatalabb lányba, azóta nem tudtam másra nőként nézni, ez eddig maga a pokol, de vele minden egyes találkozás a paradicsom, most pedig úgy néz ki, hogy végre jóra fordulnak a dolgok és végre minden jóra fordul kettőnk között. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!