Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a fiuk teren?
Figyelt kérdés
Sose volt meg baratom. Most hat van de nem tudom mi lesz. Helyes, aranyos, rendes fiu megis ugyerzem, hogy egy fiu csak idopocsekolas lenne. Eskuszom szivesebben vagyok a legjobb baratnommel (nem ugy, nem vagyok lezbikus) csak egyszeruen megse erzem, hogy kene pasi. Elso csok ma volt de azt egyatalan nem elveztem, sot szo szerint "feltem" a kovetkezotol. Aztan egy ido utan mar jobb volt de meg mindig azt erzem, hogy nem egy jo dolog a csokolozas. Most mi csinaljak? Ez normalis vagy mindig igy fogok erezni? Most boldognak erzem magam de valami megse az igazi...es nem vagyok tok izgalomba, hogy irjon mar es hasnlok. Mit gondoltok? Varjak hogy alakuljanak az erzelmek es lesz ez meg jobb vagy hagyjam a fenebe? Szerintetek? 14L a fiu 152014. febr. 16. 17:11
1/3 anonim válasza:
Biztos, hogy szerelmes vagy? Mert ha az vagy akkor minden egyes csóktól a mennyekbe repülnél, várnád,h írjon,h találkozzatok, stb stb
2/3 robifiu válasza:
Nem vagy szerelmes.
Szerelem nélkül ne csinálj semmi ilyesmit!
Még túl fiatal,éretlen vagy még ehhez.
Amúgy ez nem jelenti azt,hogy baj lenne veled.
Teljesen egészséges vagy,csak még fiatal.
De nem sokára (1-2év),és beindulnak a hormonok...
Na,majd akkor...megállíthatatlan leszel...
-fiúk,szingli és nős pasik "rettegjetek"!...
3/3 robifiu válasza:
Pontosabban a barátnőik,feleségeik rettegjenek-tőled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!