Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kusza fogak ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kusza fogak ismerkedésnél mennyire hátrány?

Figyelt kérdés
21f. a fogszabályzó rettenetes drága, még legalább egy fél évig nem lesz rá elég pénzem :S
2014. febr. 15. 19:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem volt fogszabályzóm, de mikor kijöttek a bölcsesség fogaim cseszhettem az egészet, nem érte meg.
2014. febr. 15. 21:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Persze, mert eltolja az egészet, ezért kellett volna kioperáltatni. Pancser az a fogorvos, aki ezt nem csináltatja meg. Ha fölül van, akkor semmiség az egész, ha alul, akkor az kicsit gáz...

2014. febr. 15. 21:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Miről beszéltek?

Mondjuk nekem 14 éves koromban volt fogszabályzóm..

Milyen készülék kerül 360 ezer forintba, de tényleg? Ott valami nagy gond lehet..:D

2014. febr. 15. 21:25
 14/17 A kérdező kommentje:
jahh :D 18 éves korig automatikusan van TB támogatás, utána nincs. van még kérdés?
2014. febr. 15. 21:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem 18 éves korig jár a TB. Aktív hallgatói jogviszonyod lehet akármikor. De a fogorvosi kezelések mások, vagy nem tudom.
2014. febr. 15. 22:11
 16/17 anonim ***** válasza:

#13 & 15

Minek írogattok olyasmihez, amiről fogalmatok sincs?

1. Fogszabira csak 18 éves korig van támogatás, és kész.

2. Ha azoknak az embereknek, akiknek nincs épp hallgatói jogviszonyuk (ráadásul nappali vagy levelező) nem lenne TBjük sem, akkor a lakosság fele otthon vagy az utcán haldokolna, de azért gondolom ilyet ritkán látsz, igen ez azért van, mert ők egy kórház nevű helyen próbálnak gyógyulgatni a TB kassza számlájára..:D

2014. febr. 16. 00:11
 17/17 anonim ***** válasza:
18 után nem támogatják a fogszabályozást. Nekem csak a készülék került szintén 300 ezer forintba. Utána a havi húzások tízezer. Nem, nem olcsó de megéri. Én nemrég vágtam bele, és sokkal jobban érzem magam, én 22 éves nő vagyok. Azóta nagyon is figyelem mások fogsorát, ismerkedésnél is fontos szempont, mennyire ápolt és rendezett. Szerintem akkor ad valaki magára igazán, ha a fogai is rendben vannak.
2014. márc. 7. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!