Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátommal egy év után ujra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal egy év után ujra talalkozom, de felek h nem fog tetszeni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy éve szakítottunk, ez most lényegtelen h miert, elkezdett inni meg ilyenek. Most egy hónapja megint felvettük a kapcsolatot, és mar leszokott minden olyan dologról, ami engem regebben zavart, és ujra talalkozunk ma. Egy éve nem láttam, es felek h nem fog annyira tetszeni. Facen es telefonban nagyon aranyos volt, de élőben mas :/

Regebben se volt valami nagy adonisz, de most meg is valtozott.. Ugy érzem, szívtelen lennék, ha ezert utasítanam vissza, mert mégse jon mar be :/ éreztetek mar hasonlót?

Bocsánat az egyes ekezetek hiányaert es a rovidetesekert, telorol irtam

Köszi a válaszokat

2014. febr. 15. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

ha előre elítéled akkor az elmédben alkotott képek,fogalmak fognak uralkodni a jelenben is mikor találkozol vele. magyarán egy nagy illúzió.

először találkozzál vele aztán döntds el ítéletek nélkül hogy te mit szeretnél. és attól hogy nem néz ki annyira jól mint te szeretnéd viszont beleszeretsz a szereteted bárkit széppé varázsol a szemedben... a szerelem nem annyiról szól hogy valaki be jön e neked vagy sem.

2014. febr. 15. 11:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne találkozz vele.
2014. febr. 15. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!