Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Néhány jó tanács randizás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány jó tanács randizás témakörben?

Figyelt kérdés

Nos következő lenne a problémám:

Elhívtam egy számomra szimpatizáns lányt randizni. Viszont ő az egyik osztálytársam akivel elég jóban vagyok és már sok mindent tudunk egymásról. Tehát az első probléma az volna, hogy esetleg milyen programot lehetne kitalálni?

Én személy szerint egy sétára gondoltam majd utána beülni valahova enni valamit. Esetleg, ha esne az eső valakinek valami mentő ötlete?

Illetve a másik probléma, hogy mivel elég jól ismerjük egymást fogalmam sincs, hogy miről lehetne komolyabban társalogni. A szokásos iskolai témákat inkább kerülném. Nem szeretnék még iskolán kívül is a tanulásról beszélni.

Valakinek valami egyéb ötlete, hogy esetleg miről lehetne beszélni?

Végezetül pedig annyit, hogy ha eljönne a randi napja és mikor az ominózus lánnyal találkozom, akkor két puszi találkozásnál nem túl nyomulás, tekintve, hogy osztálytársam?

16F

2009. dec. 8. 22:14
 1/4 anonim válasza:

hát én pl olyan témákat hoznák fel hogy mik a szándékai veled, vagy hogy a helyröl ahol vagytok meghogy mit csináljatok késöbb és akkor ez igy jön magától csak az a lényeg hogy legyél vicces az az süs el néhény poént érted vagy vmi viccet vagy sztorit ami rövid de vicces

am meg a 2 puszi az nyomulos mert ha randira hivtad akkor ezel már nemcsak barátok hanem egy kicsit több mint barát ezért szeritem minden féle képen köszöny 2 puszival sok sikert kivánok neked rem segitettem

2009. dec. 8. 22:24
 2/4 anonim válasza:
Ha rossz az idő, akkor alap, hogy nem viszem el sétálni a választott hölgyeményt :) Helyette inkább beülnék vele valahova ahova te is írtad. Ha már olyan jól ismeritek egymást akkor meg könnyen találhatnátok témát, hiszen bármiről lehet beszélni, a lényeg h legyél vicces és udvarias, de legfőbb határozott :) A két puszi szerintem természetes, és ha már randira hívtad és elfogadta, valószínű h ő is szeretne többet tőled.
2009. dec. 8. 23:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat. Sokat segítettek.

II. válaszolónak pedig csak annyit, hogy:

Köszönjük Emese... látom te is egy puruttya ivadék vagy. Ott nevelnek ilyen kulturált lényeket, mint amilyen te is vagy...

2009. dec. 9. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Olvass el gyorsan egy testbeszédkönyvet. Van sok ilyen tanulmány az interneten, például mit szabad csinálni és mit nem randizás közben. Én is most írok egy leírást az első csókról, hogy mit szabad és mit nem, (Első csóknál nem szabad villanyborotvával a szádban csókolózni például)

2. dolog: az a lényeg, hogy a lány ne lássa rajta, hogy feszült vagy, mindig mosolyogj, mert akkor tudja, hogy biztonságban van, (ezt is olvastam)

14/f

2009. dec. 9. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!