Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegedi egyetemista lányok (29-25)?
Figyelt kérdés
Mit szólnátok, ha egy 30 éves (jó) pasi akarna randizni veletek? Nem tartanátok túl öregnek magatokhoz? Járnátok vele, vagy csak 1 éjszakára akarnátok esetleg?2014. febr. 13. 19:16
1/6 A kérdező kommentje:
?
2014. febr. 13. 20:57
2/6 A kérdező kommentje:
bocs, 19-et akartam írni.
2014. febr. 13. 23:13
3/6 anonim válasza:
Szia, én 22 vagyok, most egy 32 év körüli "srác" tetszik, tudom, hogy van egy kis korkülönbség, de ez engem nem zavar :)
Szerintem embere válogatja, van akinek az 5 év is sok, mást 20 év se zavar, igazából bizti van olyan, aki csak szexelni akarna egy érettebb pasival, míg más komoly kapcsolatot akarna tőle, nem lehet általánosítani.
Szerintem ha megvan az összhang, jól kijöttök, még bármi lehet a kiszemelt lánnyal köztetek :)
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez nem nagy korkülönbség, legalább is nekem biztos, hogy beleférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!