Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 25 éves lánynak már hány pasin kellene túl lennie?

Figyelt kérdés

2014. febr. 13. 19:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Semmi sem kotelezo, ugy elj ahogy neked jo. En is a riban.ok taborat erositem, 25 eves koromra mar igencsak sok ferfivel kozosultem, es 3 komoly kapcsolaton voltam tul. A partnereimet

Nem csaltam meg, mert egyenes, oszinte ember vagyok. Azota mar megallapodtam es csak egy van 5 eve :-)

Mag lehet itelkezni, az nagyon

Megy itt az erkolcsos holgyeknek...

2014. febr. 13. 20:35
 22/26 anonim ***** válasza:

ma 20:35

Fuuu te!

2014. febr. 13. 20:36
 23/26 anonim ***** válasza:
Legyen igazad 18-as. Sok boldogságot kívánok nektek. Én falun lakom. kb. 50 házasságot ismerek, közelebbről, akik első nagy szerelmükhöz mentek hozzá. Beleértve férjem húgát. Az 50 párból mindössze 1 házaspár az akire azt mondom , NA EZ IGEN. Szóval ezek az arányok. Ismered azt a mondást? " a legnagyobb kúrv... lesz a legjobb háziasszony " Átvitt értelembe.
2014. febr. 13. 20:47
 24/26 anonim ***** válasza:
Nagyon bírlak 21-es , kerested az igazit, örülök hogy megtaláltad. Én sem voltam szende szűz, most pedig elmondhatom magamról, hogy 2013. augusztusában voltunk a férjemmel 23 éves házasok. És persze azt is eltudom mondani nektek, hogy a mai napig meg tud lepni.
2014. febr. 13. 21:18
 25/26 anonim ***** válasza:
407
2014. márc. 19. 21:11
 26/26 Vazulnéni válasza:
Szia! Bár én fiatalabb vagyok nálad, tudom, hogy ez nem így megy... Annyi volt és annyi lesz, amennyi.. Nem ciki, ha csak 1-2 volt, de az sem, ha már 20+.. Ez teljesen mindegy..
2014. márc. 19. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!