Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszem neki?
Tapasztalat: Ne tedd! Amíg nem vagy szerelmes, hagyd abba! Én 3 éve emiatt szenvedek. :/
17/L
Apám, nagy bajban vagy. De ha már így alakult, akkor ne hagyd annyiban, hátha Te szerencsésebb leszel. :)
Egyébként ez a hátrafordulós, mosolygós dolog egyértelmű jel. :) Legalábbis szerintem. :) Egyébként kérdezd arról, hogy miket szeret, mit szeret csinálni, kedvenc kaja, szín, bármi. Nekem az is mindegy lenne ha csak az időjárásról beszélgetnénk. Ha tetszel Neki, ő is így lesz ezzel. :)
Ja, erről a mosolygós dologról csk az jut eszembe, amikor egy lány, akivel egy suliba jártunk, csak ő alattam egy osztállyal, hátrafordult és rám mosolygott. Akkor még úgy tudtam helyes fiú vagoyk, de azóta már tudom, hogy olyan ronda vagyok, hogy sosem fogok egy lánynak sem kelleni.
Csak annyit akarok mondani, hogy jobb bele sem élni magunkat a jóba, mert a jó olyan könnyen elmúlik, a rossz viszont egy életem át mardoshatja az ember szívét...
jaj ne hallgass a károgókra.
ha nem is akartad megcsókolni, akkor nem is értem, hol a kérdés. hogy egyszer hátralépett? vagy mi a kérdés??
a nő elment veled randizni + folyamatosan bátorít + egyszer hátralépett = nem szeret??? vagy mi????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!