Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez vajon mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon mit jelent?

Figyelt kérdés
Van a suliba 1 srác, 1 évfolyammal van feljebb, egyszerűen megőrülök érte, naon szeretem. Csak nem tudom,hogy ő mit érez irántam. voltunk egyszer Bp-n kirándúlni, nem bítam felmászni 1 szobor tetejére, de ő a sok fiú közül oda jött bakot tartott és segített. Vajon csak udvarias akart lenni? =O Suliba is néha amikor odamegyünk a töbiekkel hozzájuk gyakran rám néz, vagy amikor elmek mellette. zserintetek próbál közelíteni? És ha ő nem mer én hogyan kölelítsek felé? Kérlek segítsetek, nem tom mit csináljak :S
2009. dec. 8. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Például ne mássz fel szobrokra. Azok nem azért vannak, a szobrokat megnézni kell, nem megmászni őket.
2009. dec. 8. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát próba cseresznye tudod miként mondják.

De feltünően... érdekes a tájszólás... ismerős valamiért...

2009. dec. 8. 20:51
 3/3 thedani ***** válasza:

Azt hiszem te túl sokat msn-eztél, öcskös. Rövidítések és betű arcocskák minden minden mennyiségben. A tanácsom azt hogy menj el egy nyelvtan tanárhoz. De gyorsan.

A kérdésed tartalmával kapcsolatban pedig azt tanácsolom, hogy ha tetszik akkor menj oda hozzá és kérdezd meg hogy elmenne e veled valahova, mondjuk meginni valamit. A szobor mászásból azt gondolom, hogy nem vagy félénk, hát rajta. Csak ne használj előtte olyan szavakat hogy naon, meg ne msn-ezz vele, kérlek. És mivel egy férfi semmit nem csinál ok nélkül, ezért valószínűleg tetszel neki a segítségből következtetve. Szóval úgy tűnik mindketten akarjátok, na gyorsan lépj ki innen és hívd fel még ma. Nem érdemes habozni, vagy azon gondolkodni hogy szúrhatod el és mástól kérdezni hogy mit csinálj. Ha összeilletek akkor ösztönösen fog menni minden és úgy is kialakul, ha nem akkor meg úgyis csak szenvedés lett volna belőle.

21\F V. Dániel

2009. dec. 18. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!