Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt szerettem volna kérdezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt szerettem volna kérdezni, hogy szerintetek milyen vacsi lenne a tuti nyerő?

Figyelt kérdés
Ugye lassan itt van a Valentin nap, így arra gondoltam, hogy a páromat meglepem egy gyertyefényes vacsival. Csak az a baj, hogy pontosan nem tudok dönteni, hogy mi is legyen az. Kérlek, segítsetek :)
2014. febr. 12. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
nemtom nekem ez túl nyálas
2014. febr. 12. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mit főzöl, ha mélyen dekoltált felsőt veszel fel meglesz a hatás :)
2014. febr. 12. 14:18
 3/6 supra01 ***** válasza:

Mindenképp olyan alapanyagból amit szeret.

Ha jól főzöl akkor valami érdekeset, egyedit, ritkaságot.

ha még kezdő vagy akkor valami jól bevált receptet.

2014. febr. 12. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Valami finom tengeri herkentyűt, eperrel és olvasztott csokival. :D

De csak tudod hogy mit szeret enni, nem? :) Csináld meg azt neki amit a legjobban szeret, de a desszertet mindenképp ;) Aztán meg az utódesszert :P

2014. febr. 12. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
jah hal meg csoki, meghitt valentin este lesz a retyón
2014. febr. 12. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Jajmár, halat, fokhagymásat ne... Hacsak nem akartok kipusztulni egymás leheletétől. Olyat se illik amitől pukizni kell 2 percenként. Szóval, pl sztem egy jó frissensült szték, borsmártás, sültkrumpli. Vagy valami lightos olasz tészta, pl tagliatelle sonkás gombás szósszal, parmezánnal + egy jó bor. Attól nem fog nehezetekre esni az altesti torna :)
2014. febr. 12. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!