Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiu akivel tetszunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiu akivel tetszunk egymasnak de nem lehetunk egyutt mert neki van baratnoje es nekem baratom es szeretjuk oket de nagyon tetszunk egymasnak. Mit csinaljunk?

Figyelt kérdés
2008. júl. 20. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:

"Szeretjük őket, de nagyon tetszünk egymásnak"

Először is döntsétek el, hogy ki az, akit jobban szerettek? A párotokat, vagy egymást? Mert a tetszés, az nem szerelem! Ha szerelmet éreztek egymás iránt, csak akkor érdemes ebbe belekezdeni. Másrészről nem ajánlom a "sunyi találkákat", mert rámehet a kapcsolatotok.

Beszéljétek meg, hogy megéri-e. Ha csak tetszik (és lényeges különbség van a tetszés és a szerelem közt) akkor ne akarjatok összejönni - maradjatok jóbarátok. Persze fiú és lány közti barátság... hogyha meg szerelmesek vagytok, el kell mondanotok a jelenlegi barátotoknak/barátnőtöknek. De vigyázz, valóban megéri-e? :)

2008. júl. 20. 12:54
 2/6 A kérdező kommentje:
hat en is szeretem a baratom es o is szereti a baratnojet
2008. júl. 20. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire szeretitek a párotok mi a kérdés?? nem érdemes belekezdeni ilyesmibe és csak úgy otthagyni a 'szerelmeteket' iylen fellángolásokért. legalábbis szerintem, de tényleg ezt magatokban kell eldönteni, mennyire fontos nektek ez az úgynevezett tetszés...
2008. júl. 20. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Akkor, hogyha a párotokat jobban szeretitek, nincs mit kérdezni. Ez a "tetszés" lehetetlen, hisz ti már szerelmesek vagytok - másba.

2008. júl. 20. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Van mit kérdezni a szerelemtől függetlenül is... A "Mit csináljunk?" kérdés nem egyenlő az "Összejöjjünk?" kérdéssel... Teszem hozzá lehet csak azért értem mert voltam már ilyen helyzetben, lehet hogy van némi szövegértési képességem és azért...

Szerintem a következő alternatívák lehetnek:

-nem taliztok többet

-otthagjátok a jelenlegiket egymásért

-visszafogjátok magatokat, és a talikkor nem csaljátok a párjaitokat

-csaljátok a párjaitokat

-megbeszélitek a mostikkal hogy nyitott kapcsolatot szeretnétek

-kiélitek a "tetszést" úgy hogy a hűség keretein belül legyetek

-felkötitek magatokat

Ha kihagytam vmit bocsi...

2008. júl. 20. 15:47
 6/6 anonim ***** válasza:

sztem egy ideig hagyd azt a pasit aki csak teccik.. ha majd a mostani barátoddal szétmentek akor majd jöhet ő... :D addig viszont szeresd a párod amennyire csak tudod :)

szok szerencsét

pusss

2008. júl. 21. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!