Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki hogy elakarom híni a talira?
Figyelt kérdés
Már régóta MSN-ezem 1 fiúval nagyon tetszik nekem de még nem taliztunk és jó lenne ha segítenétek hogy hogy mondjam meg neki mi lenne ha taliznánk hogy ne nézzen rámenősnek vagy valami ilyesmi.légyszi segítsetek köszi2009. dec. 8. 17:05
1/8 anonim válasza:
Szerintem lazán kérdezd meg tőle hogy szeretne-e találkozni veled. Ha nemet mond, akkor még mondhatod hogy a barátnőd írta vagy csak poénkodsz. Én legalább is örülnék ha egy lány megkérdezné csak így lazán. Ez nem rámenösség.
2/8 anonim válasza:
hat mond azt neki hogyszeretned ha megtanitana valakire es rajta kivul nincs nagyon akit megkerj erre (lehet tanulas vagy valami ilyesmi) vagy ha van kutyad kerd meg h jojjon le kutyat setaltatni :) vagy egyszeruen hivd ki setalni mint baratok :) nem fog ramenosnek nezni menjetek el a parkig s vissza meg egy kicsit meg is ismeritek egymast :) ha sikerul ird meg!! ;)
3/8 anonim válasza:
Hát úgy mondod meg neki, hogy megmondod, megkérdezed, van-e kedve találkozni. :)
Tényleg ennyi. "Van kedved valamikor összefutni/találkozni?" :) És kész.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!este megkérdezem tőlle:-Drem sikerül
2009. dec. 8. 17:31
6/8 anonim válasza:
Hídd ki kukuricát türni,oszt kísz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!