Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze akarok jönni 1 csajjal, szokott írni sms-t, de a végére mindig azt írja: neked minden jót. De mért írja ezt?
Figyelt kérdés
Ez máshogy hogyan értelmezem, hogy neked minden jót mért ezt írja, Valami értelmes magyarázatot várok előre is KŐSZŐNŐM2008. júl. 20. 00:51
2/12 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb megkérdezni a lányt,ha már ugyis sms-eztek,hogy miért írja ezt az üzenete végére mindig?A legértelmesebb magyarázatot erre ő tudná adni neked,hisz ő írja ezt az üzenetei végére.
3/12 A kérdező kommentje:
de mégis női nyelvre leforditva
2008. júl. 20. 01:06
4/12 A kérdező kommentje:
csajok tol várom a választ
2008. júl. 20. 01:07
5/12 anonim válasza:
Noi nyelvre leforditva: szerintem olyan barati. ez olyan mint angolban a take care.. en akkor szoktam irni ezt ha nem jarok meg a sraccal de bejon kulsore, es lehet belole vmi.. ez olyan kedvesseg..
6/12 anonim válasza:
én is csaj vok: szerintem is baráti,egyelőre semmi jel nem utal arra h akarna többet is...legalábbis ebből a mondatból. Ha én akarok vmit egy sráctól,azt irnám a végére hogy "puszi"
7/12 anonim válasza:
figyi! írj neki, s írd Te is a z üzid végére:D, h Minden jót! ;) s lehet, h rádöbbented, h ez nála azt sugallta, h nem akar tőled komolyabbat, s a csajok ilyyenkor kezdenek el kapálózni azért, amit nem kaphatnak meg...hátha bejön...:) egy csaj
8/12 anonim válasza:
én azt írnám h légy jó,puszi...nem azt h minden jót...
9/12 anonim válasza:
a mindne jot szeritnem baráti, és ez erősen érződik is rajta, leeht a csaj azt akarja hogy te ne tudd meg hogy tetszel neki.
10/12 anonim válasza:
lagalább nem olyan közhely a csaj...puccci, cija stb...szar, szerintem be akar vágódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!