Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Lennt bővebben.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Lennt bővebben.

Figyelt kérdés

A 17-nél idősebb pasik buknak rám. 17-től kb. 21-ig.

Barátnőim szerint szép vagyok.

( Mellem is van,de nem nagyon mutogatom őket.[ Nem szokásom! ] ) Lehet hogy emiatt buknak rám??

Már egy 21 éves pasival szakítottunk... Sokak szerint kihasznált. Már nem tudok megbízni senkiben!:S ( srácokban )

Mit tegyek??:S:S

14/L

2009. dec. 7. 18:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hmm.. Nem lehet, hogy szőke vagy, kék szemekkel? :D
2009. dec. 7. 18:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Akkor itt az ideje, h megismerkedj egy még idősebbel :D Mondjuk úgy egy 24 évessel xd
2009. dec. 7. 18:56
 3/13 anonim ***** válasza:
De komolyan.. Szőke, kékszemű vagy? :P Mert akkor lehet ismerlek. :D
2009. dec. 7. 18:58
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem.:D A kék szem stimmel. :D

Eredetileg sötét barna vagyok.:D De a világosbarna jobban áll,így világosbarna vagyok. (Vállig érő haj) (:

2009. dec. 7. 18:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Mmmm... HB megye? :)
2009. dec. 7. 18:59
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem.:)
2009. dec. 7. 19:00
 7/13 anonim ***** válasza:
A fene.. Amúgy nem tudom.. Lehet kisugárzásod van, amit a fiatalabbak még nem éreznek. :)
2009. dec. 7. 19:00
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem igazat mondanak a barátnőid,és tényleg szép vagy.Tudod ilyen korban aki szép és van kisugárzása azt megnézik a fiúk,sőt sokukat érdekli is az a lány.

Amit tehetsz,próbálsz ismerkedni korodbeli fiúkkal( 14-16évesekkel) barátság szinten.Aztán,ha valamelyik más lesz,mint a többi észre fogod venni és tudsz majd benne bízni.

Egyébként ha nem rég történt a szakítás,akkor az is lehet az oka annak,hogy nem bízol a fiúkban.Velem az történt,hogy a kiszemelt megalázott,de kegyetlenül(ő 14 volt,én 13).Ezután egyszerűen egy fiúra sem tudtam úgy gondolni,hogy "dehelyes".Aztán telt az idő,és jobb lett.

Mára már tudnék randizni,csak nincs kivel:(

14,5/L

2009. dec. 7. 19:06
 9/13 A kérdező kommentje:

19:06 -> a szakítás nem rég volt.:S múlt hónapban.

Köszi a választ!♥ Biztos lesz kivel! Nekem most van egy oszt.társam, és sajna össze jöttem vele,de nem úgy érzek mint ő.:S Most még várok addig míg összeszedem magam és ltudom neki mondani h. ez még nem megy... Emiatt..

2009. dec. 7. 19:15
 10/13 A kérdező kommentje:
Alig bírok ránézni. Valami miatt szégyellem magam vagy nem tudom h. mi ez az érzés.:S
2009. dec. 7. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!