Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak a sráccal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a sráccal? Tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés

jár a sulimba egy srác, mellettem van az osztálya d egyel alám jár. jóban van az egyik haverommal és így kiderült h bejövök neki. ugyanarra laknak és volt h együtt mentek haza és a srác folyamatosan rólam beszélt :) elkezdtek pl zenéről beszélgetni és a végén nálam lyukadtak ki .. :D

bejelöltem a srácot myvipen és írtam neki h nyugodtan vegyen fel msnre ha gondolja. gondoltam megteszem én a kezdő lépést mert haverom mondta h egy kicsit nyuszi a srác ugyh ez nehéz menet lesz :)mondott haveromnak olyanokat is, hogy túl jó vagyok neki meg ilyenek .. :/ 2 hete h bejelöltem visszaigazol de azóta is semmi .. suliban ha látja h épp jövök a folyosón inkább megfordul h ne legyünk egymással szemben, viszont ha messzebb vagyok és azt hiszi h nem veszem észre akkor látom h néz .. :/

megkértem egy nagyon jó bnőmet h kérdezze meg haveromat mi van (ő a haverom bnője). próbált kitérni a válaszadás alól de annyit sikerült kiszedni belőle h talán az zavarja a srácot h egy suliban járunk meg ehhez hasonlók, de ő sem igazán tud rajta kiigazodni mert egyszer nagyon kellek neki aztán meg h áá úgysem jönne ez össze . :/

gondoltam h elkezdek ráköszönni és ha akkor sem lép akkor kicsit hanyagolom a köszönéseket is hátha kapcsol h lépni kéne vmit ..

ja és még annyit h ennek a haveromnak egy nagyon jó barátjának bejövök. én nagyon jóba vagyok a pasival annak ellenére h tavaly kikosaraztam és bnőmmel arra gondoltunk h talán miatta nem igyekszik már annyira h haverom összehozzon azzal a pasival mert régen mindig mondta h akkor majd beszél vele meg ilyenek és mostanában már nem szokta. ja és tudoom h a pasinak még mindig tetszem de nekem ő egy nagyon jó barát :)

mit gondoltok lehetséges h a srác meggondolta magát annak ellenére is h annyira tetszem/tetszettem neki v haverom jóbarátja miatt akadoznak most a dolgok ..? :/:/

előre is köszönök minden választ!!! :)

még annyit h én is vhogy úgy vagyok mint a srác h egyszer nem egyszer meg igen, de most h úgy látom már nem vesz rólam tudomást (csak ha nem nézek oda) már nagyon nagyon kell .. :D ezt már nem először játszom el de a végén jól szokott elsülni a dolog és megszeretem az illetőt. :)

írjatok!! :D:D

2009. dec. 7. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát írd le a személyiségét.. Tényleg annyira nyuszi?

milyen hangnembe beszél? magabiztosan-e, halkan/hangosan? Az érzéseiről beszél vagy csak közömbös? Mennyire népszerű? Sok barátja van?

Illetve érdekelne hogy mit szeretsz benne?:)

Szerintem mondd el neki őszintén mit érzel, csodás érzés ha önmagadat adhatod, annyira hogy utána nagyon nem is érdekel ha elszúrod sem. Szóval ne titkold, mond a szemébe nyugodtan hogy hé figyu szeretnék vled dumálni vagy akármi.. És akkor így ki is derítheted hogy lehet-e valami és ennyi.

Egy fiúnak talán több bátorság kell egy lányhoz odamenni. De egy lánynak szerintem, könnyebb mert ha van egy kis magabiztosság benned nem hinném hogy fennál a visszautasítás lehetősége (legalábbis nem küldene el a pi*be valószínűleg) mert mai világban ugye fiúk annyira nem válogatósak. :) (már aki ;)

Szóval ennyi, erre mást nem tudok derítsd ki.

2009. dec. 7. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Odamész és lesmárolod :D legalább kap egy biztos jelet :D
2009. dec. 7. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Itt a srác egy nagyon védtelen kis nyuszinak tűnik, ha tökös csaj vagy, fogod, és elkapo a vállát, és falhoz nyomod, hogy "Hé! Nem azért köszönök, hogy hátat fordíts nekem! Ha bejövök!" És ezt ilyen játékosan, kedvesen ha előadod neki, akkor szerintem el is olvad tőled. ;P Ha meg a srác, akit dobtál, játszaná az agyát, mondd meg neki, hogy ettől aztán pláne nem fogod többre tartani. Ha meg megérti, akkor nincs semmi probléma. :)
2009. dec. 11. 01:00
 4/5 Szupermókus ***** válasza:
A smárolás durva lenne .. de odamész hozzá és megvogod a kezét .. elég akár pár másodpercre .. ezzel jelzed, hogy nem közömbös számodra. ;) Sok sikert 25/F
2009. dec. 11. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Nos,úgy tűnik a csákó nagyon nyuszi(én is ilyen voltam)

Nincs mese,menj oda és mondd meg neki,hogy kell neked.Csak ebben az esetben fog megnyílni,ha nem tlejesen biztos az érzéseidben,akkor inkább tagadja,hogy tetszel neki.Tuti,hogy így összejön a dolog!(33/F)

2009. dec. 11. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!