Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valljam be neki hogy szerelmes vagyok belé?
Van egy rák jegyű kedves lány egyszer randiztunk is azóta írogatunk is néha beszélünk telón
Elvileg megint találkozunk hamarosan a kérdésem hogy valljam be neki hogy szerelmes vagyok belé vagy az nem lenne célravezető az elején és inkább csak bókolgassak udvarolgassak fokozatosan?
Ő 20 éves..
Még annyi hogy én Szombathelyi vagyok ő pedig Dombóvári
24F
Szóval második randi, és szerelmet vallanál... Kicsit korai. Bókolj neki, mondd el, hogy nagyon elbűvölő, kedves embernek tartod, hogy örülsz neki, hogy a két találkozó közben is tartottátok a kapcsolatot. (ebből értheti, hogy nem csak a teste kell neked, és látatlanban is törődsz vele)
Persze szerelemet is vallhatsz, ha annyira jól sikerül a randi, vagy ha tényleg mélyen belemerültök az érzelmek világába, de csak akkor tedd meg, ha normálisan le tudsz reagálni egy negatív választ is.
Az az érzésem hogy már nem érdeklem és egyoldalú a dolog :/
Facen vissza sem ír el sem olvassa amit írok közben meg likol-gat egy két dolgot meg arra van ideje hogy egy haverjának írjon a névnapjára
Rám nincs ideje mert nem érdeklem már csak én erőlködök értelmetlenül csak nem tudom feladni mert szeretem és hitegetem magamat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!