Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szép ez a csaj? Jó nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép ez a csaj? Jó nő?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 7. 15:42
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Egész jó csaj, de most már piszkosul érdekel miért érdekel a véleményünk?
2009. dec. 11. 01:38
 42/44 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

nem mondhatom meg ki ő,mert az már belemászna a jogaiba:)

folyton elégedetlen magával és be akarom neki bizonyítani, hogy nincs miért:)

2009. dec. 11. 20:49
 43/44 A kérdező kommentje:

Jó, bevallom, igazából nagyon tetszik a csaj....ismerőse vagyok, elég jó fiú barátja, de télleg csak barát...részéről.

És meg akartam magam győzni,h annyira nem is jó nő, ezért kérdeztem negatív válaszokat is. De nem tudok mit tenni, belezúgtam:((((

Mit csináljak?Ő nem is sejti.

2009. dec. 18. 17:30
 44/44 anonim ***** válasza:
Hát ez a csakbarát része elég gáz :-( de semmi gond szerintem tudok segíteni csak tudnom kell, hány éves miket szeret csinálni milyen a viszonyotok milyen típusu csaj stb. sztem. dobj egy msn-t azt megdumáljuk
2009. dec. 19. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!