Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy visszahódítsam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy visszahódítsam?

Figyelt kérdés

2 hónapja szakítottunk a barátommal,de mot úgy érzem mégsem kellet volna,lehet hogy ő már túl van rajta,de nem biztos.

Segítsetek....hogyan hódítsam vissza...

én 16 l ,ő 17 f

2009. dec. 7. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Tipikus.
2009. dec. 7. 15:32
 2/9 A kérdező kommentje:
lécci vmi használhatót :D kööccii
2009. dec. 7. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem próbáld keresni létesíts Vele "kapcsolatot" ha nincs másik Csaja beszélgess Vele, aztán Kérdezd meg tőle komolyan h akar e Tőled még Valamit Ha Igen Akkor Mindent bele nyomulj Egy Kicsit és Kérd meg h Próbáljátok Meg Újra!

Remélem, h segítettem!

Sok Sikert 15/L

2009. dec. 7. 15:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha egyszer szakítottatok akkor hagyd, jön más. Lehet, hogy épp elég fájdalmas volt neki. Nem is valószínü , hogy belemenne a dologba.

Kerül majd más...

2009. dec. 7. 16:47
 5/9 anonim ***** válasza:
minek szakítottál akkor vele te kis hülyeeeee
2010. jan. 13. 19:17
 6/9 anonim ***** válasza:

szerintem hagyd egy ideig.. ne is legy a kozeleben.. majd utana kb. 1 honap mulva hivd fel, h nincs e kedve veled taliznia...pl.egy teara..vagy egy sutire....s mond azt neki h regen lattad..s erdekelne mi van vele..stb.

S ha taliztok,akk utana pedig hoditsd vissza nezeseddekl :) s adj fele egyertelmu jeleket..de hagyd h o kezdemenyezzen ujra...s konkretan ne mond ki h vissszakarod kapni... max kerdezd meg tole, h. hogy van nelkuled.. tul van e mar rajtad..s a valasza szerint valaszolj te is ha megkerdezi :)..s ebbol fogod latni h egyaltalan van e meg esely....

En igy jottem ossze 4 szer 1 pasival :D......

16/L

2010. jan. 13. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Te szakítottál vele? Amennyiben igen, akkor hagyd őt békén!
2010. jan. 13. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Te vagy Myra ő meg Gábor?
2010. jan. 14. 15:47
 9/9 A kérdező kommentje:

ő szakított velem de mondta h lehet h megfgja bánni

én csak annyit tettem h hagytam h megkedveljen egy másik csajt

de vele végül nem jött össze

2010. jan. 17. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!