Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnét tudom, hogy egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnét tudom, hogy egy fiú csak haverkodni akar velem, vagy többet szeretne?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam elhívott moziba, utána felmentünk hozzájuk, beszélgettünk, aztán kikísért a buszmegállóba, megvárta velem a buszt, aztán elköszöntünk egymástól "szia, szia!"-val. Szóval se puszi,se semmi volt, ebből gondoltam, hogy na, ez nem randi volt. Pár napra rá írt, hogy jól érezte magát velem, és megismételhetnénk. Tökre örültem! Megismételtük, náluk filmeztünk, az ágyából néztük a filmet, de nem történt semmi se. Persze, nem akartam hogy megd*gjon egyből, de valamire csak számítottam... az elköszönés ugyan az volt, mint a múltkor. De ő mondta többször is, hogy legközelebb mikor találkozunk? Tudom, kevés infó, de nem tudom: mi most randizgatunk, vagy csak haverkodni akar? Vagy csak nem sieti el a dolgokat? Nekem még nem volt kapcsolatom, ezt tudja, neki már volt. Egyszerűen nem tudom...:( A következő találkozásnál rákérdezek. Addig is várom a válaszokat! :D Ő 18, én 17 éves vagyok.
2014. febr. 5. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet h ő rajtad nem lát semmi pozitív visszajelzést és úgy gondolja h feleslegesen strapálja magát.

Legközelebb hajolj oda a szájához, mosolyogj többet, érj hozzá párszor...stb.

2014. febr. 5. 17:20
 2/4 anonim válasza:
Elköszönésnél TE adj neki puszit. Utána már szerintem tudni fogja mi a sziru. Nem sok olyan fiú van aki csak haverkodni akar egy lánnyal.
2014. febr. 5. 17:25
 3/4 |Orfeusz| ***** válasza:
Haverkodásért nincs olyan srác aki ennyit megtesz. Egyértelműen tetszel neki csak olyan mint én (:D) és nem mer egy puszit se adni neked. Lehet nem tudja biztosan hogy tetszik neked és nem akarja elszúrni. Ugyanazt tanácsolom mint az előző.
2014. febr. 7. 18:09
 4/4 anonim válasza:
lehet azért nem mer lépni mert tudja h neked az első és nem szeretné elsietni , de ha csak barátságot akarna akkor nem hiszem h megtenne ennyi mindent...nem hiszem h sietetned kéne de adj neki "jeleket" h tudja hogy neked is bejön ...
2014. febr. 7. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!