Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vonzódni fogok hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódni fogok hozzá?

Figyelt kérdés

Neten úgy 3-4 hónapja beszélgetek egy sráccal,már szinte mindent kibeszéltünk,és jól elvagyunk, külföldön lakok,és nemsokára megyek Magyarba,és találkozni fogunk.Úgy tervezem,hogy lemegyek hozzá egy hétvégére.igazából eddig csak sovány alkatú srácokkal jártam,de ő ilyen mackós alkatú és félek,hogy nem fogok hozzá szexuálisan vonzódni. mit tegyek? Egyszer már találkoztam ugyan igy neten megismert fiúval ő is mackós alkat volt,de nem vonzódta hozzá... nagyon félek hogy hozzá sem fogok,mert nagyon tetszik a személyisége és nagyon várom a találkozást..nem szeretném,hogy az legyen,hogy ő vonzódik hozzám,de én nem! ez elrontana mindent! Mit tegyek?

17/L

2009. dec. 7. 07:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, főleg csak a vékonyabb srácok jönnek be. Persze ha helyes egy pasi és nem vékony azért tetszik de... nem annyira.

Ezt csak te tudhatod hogy vonzódni fogsz-e hozzá, javaslom a találkozás előtt nézz meg róla sok képet! De egy próbát megér.

2009. dec. 7. 07:51
 2/4 A kérdező kommentje:
szoktunk kamerázni,és sok képet küldött már, nagyon szép arca van,és a személyisége tényleg tetszik...hát nem tudom, remélem minden okés lesz! köszönöm válaszod:)
2009. dec. 7. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Ebből nem lesz kapcsolat. A srácnak biztos bejösz, de te hiába akarod/akarnád megszeretni csak jóbarátot látsz benne. Akár hiszed akár nem.

Sajnos mindig ez van, ha neten beszélgetnek sokat a szinglik. Ha csak egy webkamerával beszélgetsz az nem olyan mint élőben, amikor meg tud érinteni, megcsókolni, vagy TÉNYLEG látszik mindkettőtökön, hogy tetszik e a másik.

Szóval gondold végig, igazán akarsz vele találkozni? Lehet többet ér megtartani egy barátot neten, mint elveszíteni egy találkozással.

Velem hasonló történt, már a végén mindenről beszélgettünk a lánnyal, napi 10 sms. Csaknem mindent tudtam róla. Én mindig találkozni akartam vele, ő nem. Aztán én meguntam és megszakítottam a kapcsolatot. 1 év múlva rám írt és néha beszélgetünk, most már csak ismerős számomra és így a jó.

2009. dec. 7. 08:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én sztorim pont fordítva sült el. MSN, skype, smsek, telefonálások, aztán lejött hozzám egy hétvégére, és minden happy volt utána 1 évig a távolság ellenére (500km). Nem azért lett vége, mert messze lakott és keveset voltunk együtt, hanem azért, mert beleszerettem másba, ami akkor is megtörtént volna, hogyha a szomszéd lakásban lakik a srác. Most megint összehozott az internet egy sráccal, kb. 1-2 hónapja, nagyon várom a találkozást, ő "csak" 250km-re lakik (sajnos), és én is félek attól, hogy vagy én nem tetszek neki eléggé (akár külső, akár viselkedés, személyiség, stb), vagy ő nekem. De ez benne van a pakliban, számolni kell vele. Ha rosszul sül el, lesz egy jóbarátod, nem vesztesz semmit szerintem, úgyhogy fel a fejjel!!! 20/L
2009. dec. 7. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!