Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem eszek, ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem eszek, ha szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Ha szerelmes vagyok, vagy legalábbis van olyan srác, akivel "kavarok", illetve nagyon tetszik, stb... [remélem érthető, ennél jobban nem tudom megfogalmazni :S] akkor akár napoki is kibírom, hogy nem eszek. Utána is csak azért, mert észbe kapok, hogy lassan kéne enni valamit.

Miért van ez? Van így más is?

2009. dec. 6. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
bolond vagy
2009. dec. 6. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért van, mert minden gondolatodat Ő foglalja le. nem jut eszedbe, h egyél :). De egyél! :D
2009. dec. 6. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! nekem is volt már ilyen,sőt most is ez van. azért annyira nem durva h napokig nem eszek,de általában egynap csak egyszer.Vagy ha többször,akkoris csak csipegetek.

Valószínűleg azért van,mert állandóan izgulsz,azon agyalsz,hogy vajon mi lesz ezzel a fiúval,meddig juttok el,elhív e randira,mikor fog megcsókolni stb stb. És ez az érzés annyira urrá lesz rajtad,hogy az iylen alapszügségletek mint evés,már alig veszed észre,mert állandóan a fiúra gondolsz. Szerintem legalábbis ez így van. Olyasmi mint mikor mondjuk vizsga,vagy doga előtt izgulsz,akkor se tudsz előtte enni.

2009. dec. 6. 19:54
 4/8 A kérdező kommentje:

elsőnek: nem vagyok bolond, csak egyszerűen nem érzek éhséget.

néha felfigyelek arra, hogy hallom, hogy korog a gyomrom, de éhséget nem érzek oO'

2009. dec. 6. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd rájössz, hogy szerelmért étlen maradni nem érdemes.
2009. dec. 6. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
nem vagy bolond. en pl reggel eszek egy fel szelet kenyeret es egy pohar teat s azt goodbye kb.9 oraig se nem eszem se nem iszom sot meg budira se megyek :)) a baratnoim a suliba csodalkoznak rajtam pedig nincs semmi bajom. annyi h annyira lefoglalnak az oraim h nem kell semmi. ne aggodj majd megoldodik es megint lesz etvagyad. es az is igaz h egy fiuert nem erdemes nem enni. kell az ero ;)
2009. dec. 6. 22:19
 7/8 anonim válasza:
a szerelem az étked hehe ..joo komolyra forditva nem tudom én akkor nem tudok enni ha ideges vagyok..
2009. dec. 7. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:

szia!

Tudom milyen érzés.

Énis átéltem amikor halálra belevoltam zúgva egy lányba,csak aztán jólátvert...

Ilyenkor nemnagyon tudsz mit csinálni..Egyél valami könnyü kaját,vagy lehet hülyének nézel de a "kondis" alaptömegnövelők(szölöcukor+fehérje)turmix 2-t meginnál.. meg valami könnyü kaja és nagyjából megis lenne a tápanyagszükséged..

16F

2009. dec. 7. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!