Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan ember, akit soha senki sem fog tudni szeretni/ill. akibe senki sem lesz szerelmes?
Figyelt kérdés
nem a nagyon ronda emberekre gondolok...2009. dec. 6. 17:03
1/10 anonim válasza:
Szia! Azt gondolom nem. Még ha nem is tud róla, akkor is van valaki aki szereti. Zsák a foltját :) Kivéve ha persze egy lakatlan szigeten született :)
2/10 A kérdező kommentje:
akkor is ha nem tud róla?
ezekben a dolgokban nem hiszek :)
2009. dec. 6. 17:29
4/10 anonim válasza:
Mármint miben nem hiszel? Hogy valaki szeret téged és nem tudsz róla? Pedig ezer meg egy példa van rá. Szerelmes beléd egy jó barátod, és fogalmad sincs róla, hogy mást is érez irántad :)
5/10 anonim válasza:
Én is úgy érzem hogy örökre egyedül maradok. Borzasztó érzés. Igaz 16 éves vagyok...már túl idős.
6/10 anonim válasza:
Könnyen lehet, a legtöbb embernek egyforma az ízlése. Az egyiket mindenki szereti, a másikat senki.
7/10 A kérdező kommentje:
17:38: na az egy nagy pofon lenne az élettől, mert hetero vagyok :D
2009. dec. 6. 18:51
10/10 anonim válasza:
Az ízlések kiábrándítóan egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!