Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti mit vártok el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit vártok el a fiutoktól, mit tegyen a randin?

Figyelt kérdés
Ti mit vártok, mit tegyen a fiú? Hogy viselkedjen, miket tegyen? 17F
2009. dec. 6. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak legyen önmaga. :)

Amúgy pedig legyen udvarias, kedves, "vicces"(és nem a szivószál feldugása az orrba szitura gondoltam :) ) és viselkedjen úgy ahogy általában szokott, de semmiképp se játssza meg önmagát!!

+ tanácsok: ne csak magadról beszélj, de ne is legyen az, hogy csak a lány beszéljen. Néha- néha bele is kérdezhetsz a mondandójába, lássa, hogy érdekel téged amit mond. Egyébként meg nincs megkötve, hogy mit kell egy randin csinálni,azt csináljátok ami jólesik persze ez függ attól is, hogy milyen környezetben stb. vagytok. Egyébként ha meg felszabadultok jönnek sorra a jó ötletek/beszédtémák/...

Ja és erőszakos se legyél semmiképp, de az nem azt jelenti, hogy a saját igazadért ne állj ki!

Remélem tudtam segíteni :))

2009. dec. 6. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:

ne görcsölj és csináld azt amit megszeretnél csinálni! magyarul,ha például moziba mentek és a film közben átszeretnéd ölelni,akkor nyugodtan öleld át,ne gondolkozz azon,hogy megtedd e vagy nem.Ugyanis én például mindig érzem ha egy fiú azon agyal,hogy most meg merjen e ölelni,vagy csókolni. Viselkedj természetesen és ne félj a következményektől!

És amit én nagyon szeretek,ha a fiú a randi végén elmondja,hogy jól érezte magát velem. Persze ezt csak akkor,ha tényleg jó volt.

2009. dec. 6. 20:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket! 16 vagyok és igyekszem! :)
2009. dec. 6. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Férfiként is had adjak tanácsot. Döntsd el mit akarsz! Komolyabb gondolkodású vagy és komoly kapcsolatokat akarsz: akkor add önmagad, nincs az az álca amit hosszútávon fenn lehet tartani.

Ha csak csajozni akarsz akkor alkalmazkodj a csajhoz (ha vagány srácokat szereti vagány leszel stb.) Erre vannak oldalak megtanulni én ebben nem segíthetek! :) Én komoly kapcsolatokat szeretem.

A lényeg, amit ajánlottak is már előttem, amit akarsz tedd meg gondolkodás nélkül. Hidd el nagyon látszik, ha filózol! A lányok szeretik a meglepetést: sátáltok egyszer csak fogd meg a kezét és ne engedd el utána (de ezt ne hirtelen tedd, csak természetesen, mintha már fél éve járnál már vele), ha zavarja hogy megfogta, úgyis elengedi.

Csóknál ugyanez. Nem kell a hülyeség! Várni a randi végéig hazakísérni és miután megdicsértétek a pincért, kibeszéltétek a csillagos eget akkor megcsókolod! Hülyeség. Lehet azt tudni mikor kell csókolni, de fő itt is a meglepetés és az a csók olyan is legyen!

Kizártnak tartom, hogy bármelyik nő is élvezné, ha körbenyalod első csók címen a fejét és a torkába dogod a nyelved! Finom, lágy csók az ajkaira és azt lehet érezni abban a pillanatban hogy tetszett e neki! Már lehet folytatni a csókolózással.

Én nem kérem el a számot csók előtt.

De témára visszatérve: egy szabály van egy randin: mindent szabad, amit mindketten akartok!

25F

2009. dec. 7. 12:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Legyél önmagad:) az a legfontosabb. És udvarias!!! Bókolj de ne túl sokat:D kevesebbet de jókat:D legyél vicces és kérdezz ne hagyd hogy kínos csend legyen... ha 2. vagy esetleg 3. randi akkor vihetsz is valaki APRÓSÁGOT a lánynak...és ne mondj túl sok dolgot el magadról..jó ha egy srác kicsit titokzatos:D ja és...KERÜLD A KÁROMKODÁST:) puszii 16 / L
2009. dec. 12. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!