Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a szépség relatív (itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szépség relatív (itt mindenki ezt mondja örökkön örökké), akkor ez a pasi kb 10 ből 3-4-5 fiatal csajnak jönne be? Ezek szerint. Mivel totál relatív (ebben nem hiszek). De remélem cáfoltok, igaz?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 2. 19:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne az? Az előttem szólók egy része más véleményen van. Ugyanakkor nm jelenti azt, hogy kifejezetten a képen lévő sráchoz hasonló pasik jönnek be, sőt az sem, hogy akarnék tőle bármit. Csak véleményeztem, hogy szerintem helyes srác. :)
2014. febr. 2. 20:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Fasza. Felszínes vagy amúgy?
2014. febr. 2. 20:23
 13/17 anonim ***** válasza:

A legkevésbé sem. :)

A barátomat még csak nem is láttam az ismerkedésünk első 4-5 hónapjában, mégis beleszerettem. És ezen nem változtatott a képcsere.

Az érzéseim vezérelnek. Ettől függetlenül, egy érett nőnek mindenről legyen véleménye, úgy gondolom. Ha tetszik ez másoknak, ha nem. :)

2014. febr. 2. 20:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem bejösz, szexi és jóképű vagy és még sportos is.

Akár le is feküdnék Veled, persze nem vagyok szexfüggő, csak annyira szexis és jóképű vagy, hogy az ilyet megkívánja bárki. :)

2014. febr. 2. 20:49
 15/17 A kérdező kommentje:
Ne legyetek már ennyire felszínesek. Racionálisan gondolkozzatok.
2014. febr. 2. 21:17
 16/17 anonim ***** válasza:
ronda
2014. febr. 2. 22:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem bejönne külsőre. Helyes pasi. Bár megmondom őszintén az ilyen kigyúrt pasik annyira nem vonzanak. Nyaktól felfelé mindenképp bejövős:)

De pl nem tudom milyen magas (nálam 185 centi a minimum) nem tudom , ha kinyitja a száját mi jön ki belőle, unalmas-e,

esetleg jó e a humora,

kedves e, vagy bunkó paraszt....

szóval egy kép alapján pl azt nem tudom eldönteni adott esetben összejönnék e vele. Kevés az infó.

PL ha egy beképzelt majom, és el van szállva magától, vagy dohányzik akkor kizárt hogy kezdenék vele. De ez csak egy vélemény volt. Természetesen jelen helyzetemben semmiképp sem jönnék össze sem vele sem mással. És amúgy sem vagyok már fiatal:( (28)

2014. febr. 4. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!