Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegeden olcsóbb virágüzlet? Randihoz? :D
Múltkor vettem egy rózsaszálat 600 Ft-ért és hát... én azért kissé sokkallok ennyit kiadni érte. Főleg ha még otromba módon is csomagolják be. Ma is szükségem lenne egy szálra, hogy nyerő legyek.
Főleg a belváros vagy tarjáni virágboltok érdekelnének.
és az ilyennek barátnő aki sajnál 600 ft ot rá...
gratulálok te spúr kis k/csög.
Akkor ne rózsát vegyél, a vörös úgyis szerelmet jelent, te meg biztos azt vennél.
Kérd ki az eladó véleményét/segítségét, és akkor találsz egy szép, odaillő, olcsóbb virágot. Bár azért ne nagyon reménykedj, télen az egekben vannak a virágárak.
Igaza van a kérdezőnek. Én emlékszem legutóbb 200 Ft-ért vettem gyönyörű vörös rózsát.
Azért 3x annyiért nem mindegy.
Télen majd biztos tök olcsó lesz a rózsa, aha... Most komolyan sajnálsz 600 Ft-ot egy lánytól, akit elvileg szeretnél a közeljövőben?
Menj ki a piacra reggel és nézz szét. Nem muszáj vörös rózsa, választhatsz más színt és akár másik virágot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!