Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez elrontottam? Vagy várjak még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elrontottam? Vagy várjak még?

Figyelt kérdés

1 randivolt 7 órát tőltőtűk egyűt.

de amikor haza vittem kérdeztem lehet-e fojtatása azt mondta lehet de amikor elköszöntünk csak az arcát dukta oda nem engedte hogy szájon puszija.

Vajon másodikon engedi majd vagy nem vagyok szimpi neki?

vagy nem akarja el kapkodni?

2009. dec. 6. 01:15
 1/8 A kérdező kommentje:
ja a csaj 18 én 22
2009. dec. 6. 01:17
 2/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy még nincs tisztában azzal, hogy mit akar. Nekem is ilyen volt első randi, hosszú, de jól éreztem magam, csak nem tudtam a végén, hogy mit is akarok.
2009. dec. 6. 01:20
 3/8 A kérdező kommentje:
és végül mit akartál? ősze jöttetek?
2009. dec. 6. 01:22
 4/8 anonim ***** válasza:
én az első randin 4 óráig voltam együtt vele, és puszival köszöntünk el egymástól, pedig én is csókot akartam. most lettünk 10 hónaposak, úgyhogy ne izgulj : )
2009. dec. 6. 01:29
 5/8 anonim ***** válasza:
azért kérdezd meg második randi végén, hogy nyugodtan mondja meg, hogy bejössz-e neki, és tényleg van értelme tovább gürizned. a korrektség a legfontosabb.
2009. dec. 6. 01:31
 6/8 A kérdező kommentje:
és most meg merjem majd kérdezni tőle hogy bejövök-e neki vagy ilyesmi?
2009. dec. 6. 01:40
 7/8 anonim ***** válasza:
igen, össze :) azóta is... :))
2009. dec. 6. 01:42
 8/8 anonim ***** válasza:
kérdezd hát, legyél férfi :D
2009. dec. 6. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!