Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tovább? Találkozom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Találkozom majd egy fiúval.

Figyelt kérdés
Szóval,voltam bulizni és ott megismerkedtem egy fiúval.Elcsattant pár csók,és tetszettünk egymásnak,szerintem.Déután azt kérdezte,nem megyünk-e valahová el sétálni?De én nemet mondtam,mert kicsit megijedtem.de írtam neki,hogy ne legyen dühös.aztán felhívott telefonon,hogy találkozhatnánk majd,és én igen mondtam rá.Nem tudom,hogy ezek után,hogy viszonyuljak hozzá?mert ugye elcsattant pár csók,meg más is,de nem szexeltünk....éss nem tudom,hogy állítsak oda hozzá?és azt sem tudom,ő hogy fog.Vajon megcsókol majd,vagy???nem tudom,segítsetek.
2009. dec. 6. 00:18
 1/4 anonim ***** válasza:
De most mitől félsz? Már smároltatok is, több is volt, max a kezedet tudja még megfogni, ami új lenne. Ha nem akarsz vele lefeküdni, akkor nem kell. Elmentek sétálni, és szépen megismerkedtek...ennyi, ne félj, lehet sokáig együtt lesztek.
2009. dec. 6. 00:21
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ.csak azt nem tudom,hogy mennyire legyek "aktív" vagy "passzív".vagyis hogyha esetleg ő nem csókolna meg,akkor lehet,hogy semmi nem is lenne köztünk tovább.én nem szeretnék kezdeményezni,és nem tudom,hogy egy effajta passzívság bejön e a fiúknak?
2009. dec. 6. 00:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne te csókold meg, de valahogy intézd el, hogy megcsókoljon. Mondjuk simogasd, vagy fordítsd magaddal szembe a fejét. Úgy is tudni fogja, hogy itt az idő. Ha nem akkor így járt.
2009. dec. 6. 01:02
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket.:)
2009. dec. 6. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!