Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány randit várjak még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány randit várjak még?

Figyelt kérdés
Már 3-szor találkoztunk utolsó két alkalommal csók is volt, több is ,de nem beszéltünk kettőnkről, nagyon aranyos fiúról van szó, nem tudom, hogy várjak, hogy kialakuljon vagy legközelebb rá kérdezzek? :/ köszi ( 19/L )
2009. dec. 5. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
szerintem kérdezz rá ha érzed hogy itt lehetne valami:)
2009. dec. 5. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg attól hogy nem kérdezte meg együtt járhattok. De persze hogy rákérdezhetsz, ha tényleg úgy van, semmi rossz nem lesz neki benne. Pl. Tudják már hogy van barátnőd? vagy valami teljesen más stílusban a saját stílusodnak megfelelően. Vagy azt is megkérdezheted hogy ti már együt jártok, ha akarja úgysem fog problémát okozni a kérdés.De a csók azért szokott lenni általában. Mondjad hogy beszélgessen is veled necsak csókolózzon:)
2009. dec. 5. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Basszus a lányoknak miért kell írásba adni:D Ha legközelebb találkozol vele és csókkal üdvözöl akkor jártok, de ne adj isten megfogaj a kezed, többször is megcsókol stb. akkor már biztos lehetsz benne. Itt az a kérdés mennyire gondolja komolyan? Egy-két lepedőgyűrés vagy komoly szándékai vannak. Reméljük az utobbi és bocsi a nyers fogalmazásért. Felesleges dolgokon ne agyalj, bár egy szál rózsát odadobhatott volna:D
2009. dec. 6. 03:44
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Basszus a lányoknak miért kell írásba adni:D Ha legközelebb találkozol vele és csókkal üdvözöl akkor jártok, de ne adj isten megfogaj a kezed, többször is megcsókol stb. akkor már biztos lehetsz benne. Itt az a kérdés mennyire gondolja komolyan? Egy-két lepedőgyűrés vagy komoly szándékai vannak. Reméljük az utobbi és bocsi a nyers fogalmazásért. Felesleges dolgokon ne agyalj, bár egy szál rózsát odadobhatott volna:D 22/F
2009. dec. 6. 03:44
 5/8 A kérdező kommentje:
jójó, tudom h ne agyaljak, csak mikor köszönök 2 puszi aztán oda húz és megcsókol! nem igazán tudom hova tenni :/ . . . .:D de köszönöm!
2009. dec. 6. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Tényleg érdekes a két puszi. Félénk,ő sem tudja mi van vagy nála ezt megszokott, mindenki másképp csinálja:D. "aztán oda húz és megcsókol" ezen van a lényeg. De ahogy látom nem vagy meggyőzve, ezért nyugodtan beszéldmeg vele, viccesen tereld rá a szót stb., de ha nem mered akkor akár ismerősödnek mutasd be aki érdeklődöen rákérdez együtt vagytok?
2009. dec. 6. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Jesszus, milyen betoji pasi...
2009. dec. 7. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem is bátortalan, de ebben nincs semmi rossz, próbálj te is közeledni, hátha akkor ő is bátrabb lesz!
2009. dec. 8. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!