Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar felhívni magukhoz első randin a srác?
ilyen vilagot elunk. az, hogy ha felmesz hozza, egy tiszta jelzes arra, hogy keszen allsz a szexre.
ha visszautasitod, mert te nem ilyen lany vagy, akkor az a te erenyedet mutatja. nem adod oda magad ennyire konnyen, kuzdjon meg erted. ennyi :)
nem akar lefektetni
csak szeretné, ha szopnál
Attól függ. :D
A volt pasimmal az első randink náluk volt, ugyanis azelőtt hónapokig csak barátkoztunk és járkáltunk át egymáshoz, szóval biztos voltam benne, hogy nem csak lefektetni akar, és nem is próbálkozott.
Ha ti még erőteljesen az ismerkedés fázisban vagytok akkor valószínűleg azt akarja.
Én speciel nem azért hívnálak fel. De nem tudom ő mit tesz.
22f
Nem minden esetben, de elég valószínű.
Én életem legelső randiján voltam olyan naiv kislány, hogy ebbe belementem, de nagyon örülök ennek a hibámnak, mert 2,5 éve együtt vagyok ezzel a fiúval és nem akart semmi szexet.
1 évig voltunk együtt és csak utána feküdtünk le egymással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!