Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akar felhívni magukhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar felhívni magukhoz első randin a srác?

Figyelt kérdés
Moziba megyünk, és megkérdezte, hogy utána nem-e megyünk fel hozzájuk meginni valamit. Szerintetek?! Csak leakar fektetni??
2014. jan. 31. 13:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
Én ebbe azért nem lennék annyira biztos. Első randin vittem fel magamhoz az egyik csajt és csak a tizedik randin dugtunk először. Menny fel, aztán meglátod. Ha tényleg nem akar semmit, akkor legalább tudod, hogy normális. Ha dugni akar, akkor még mindig tudsz nemet mondani
2014. jan. 31. 13:41
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

ilyen vilagot elunk. az, hogy ha felmesz hozza, egy tiszta jelzes arra, hogy keszen allsz a szexre.

ha visszautasitod, mert te nem ilyen lany vagy, akkor az a te erenyedet mutatja. nem adod oda magad ennyire konnyen, kuzdjon meg erted. ennyi :)

2014. jan. 31. 13:42
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az esély rá, de nem feltétlenül. Velem tényleg előfordult olyan, hogy felhívott magához a srác 1. randin, és csak xboxoztunk. :D Jó, a 3.-on már tényleg nem. :D
2014. jan. 31. 13:51
 14/27 Szergej55 ***** válasza:
66%
Az agrárpolitikáról akar veled eszmecserét folytatni. Most komolyan, ne már!
2014. jan. 31. 13:53
 15/27 anonim ***** válasza:
63%

nem akar lefektetni

csak szeretné, ha szopnál

2014. jan. 31. 14:17
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. :D

A volt pasimmal az első randink náluk volt, ugyanis azelőtt hónapokig csak barátkoztunk és járkáltunk át egymáshoz, szóval biztos voltam benne, hogy nem csak lefektetni akar, és nem is próbálkozott.

Ha ti még erőteljesen az ismerkedés fázisban vagytok akkor valószínűleg azt akarja.

2014. jan. 31. 14:29
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel nem azért hívnálak fel. De nem tudom ő mit tesz.

22f

2014. jan. 31. 15:33
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden esetben, de elég valószínű.

Én életem legelső randiján voltam olyan naiv kislány, hogy ebbe belementem, de nagyon örülök ennek a hibámnak, mert 2,5 éve együtt vagyok ezzel a fiúval és nem akart semmi szexet.

1 évig voltunk együtt és csak utána feküdtünk le egymással!

2014. jan. 31. 15:37
 19/27 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagy esély van rá, hogy azt akarja, persze vannak kivételek, de én a helyedben nem mennék föl. Ha mondjuk ismerem már egy ideje, akkor átmennék hozzá, de ha csak 3 napja ismerem akkor biztos, hogy nem...
2014. jan. 31. 16:55
 20/27 anonim válasza:
SZÍÍD KI APÁDBÓL A GULYÁSLEVEST XDDDDD
2014. jan. 31. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!