Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri nem nyomulni?
arra lennék kíváncsi, hogy ti, fiúk hogy gondoljátok inkább kűzdötök/"vadásztok" egy lányra, vagy az a jobb ha túlságosan nyomul és tálcán kínálja magát?
lányok is nyugodtan írhatnak.
köszi a válaszokat előre is
Szerencsére soha nem kellett ostromolnom, mert alapból csak azokhoz megyek oda, akikről látom, hogy bejövök nekik. De csak azokhoz, akik nekem is bejönnek, és ezek ált. nem azok, akik tálcán várnak almával a szájukban, fogyasztásra készen.
Szóval egy kis vadászat belefér, de ez inkább játék.
Ha a csaj nagyon nyomul, az már gondot jelent szerintem... igenis izzasszon meg egy kicsit:)
Szerencsére soha nem kellett ostromolnom, mert alapból csak azokhoz megyek oda, akikről látom, hogy bejövök nekik. De csak azokhoz, akik nekem is bejönnek, és ezek ált. nem azok, akik tálcán várnak almával a szájukban, fogyasztásra készen.
Szóval egy kis vadászat belefér, de ez inkább játék.
Ha a csaj nagyon nyomul, az már gondot jelent szerintem... igenis izzasszon meg egy kicsit:) 21F
köszi az eddigi válaszokat :)
és azon hogy "hagyjam kűzdeni a srácot" azz hogyan kéne jól csinálni?
Fölösleges nekünk olyan lányra nyomulni, akinek nem kellünk.
De(!) megkérhetjük, hogy hozzon össze egy másik lánnyal, akinek talán tetszenénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!