Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a nők itt, hogy nem szabad egy pasinak kezdeményezni, csak olyannál, aki ad jeleket, hogy megismerjen?
Kezdeném azzal, hogy ezt a felvetést én most hallom először...
Gyanítom, nem a megfelelő lányoknál próbálkozol, viszont tudat alatt az ilyen típus vonz, és emiatt mindig az ilyeneknél próbálkozol... de ez csak találgatás, de van pszichológiai háttere.
Anélkül, hogy ismernélek, nehéz bármilyen tanácsot adni. A legtöbbször a probléma, az önelfogadás hiánya miatti elkeseredés szokott lenni, de ahogy látom, ez nálad nem áll fenn...
Ami a lényeg: bármilyen a hozzáállásod, akár pozitív, akár negatív, az kisugárzik a teljes lényedre, és ez tesz vonzóvá, vagy taszítóvá...
Vagy az is lehet, hogy túlságosan rágörcsölsz a témára, és ez elijeszti a nőket.
ezt honnan szeded?
akkor en 1 pofatlan dog vagyok, mert siman betancolom magam a csaj moge :/
masreszt ha lany "szolitott" le se kaccsingattunk LoL
volt h dumaltam vkivel, tancter mellett, csaj megfogta a kezem es berantott tancolni :D
stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!