Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben valami jo helyet 1. randinak a belvárosban tudnatok nekem mondani? 17/f
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 22:53
1/5 anonim válasza:
Vidd el sütizni valahova, elég sok cukrázda van a főtér környékén. Ilyen időben azért nem egyszerű a dolog. A kismandulát tudom ajánlani.
2/5 anonim válasza:
En a carpe diemet javaaslom. Ilyen idoben jol esik egy forró különleges tea. Indiai zene szol es azert is romantikus met kulon kis helyisegek vannak nem ugy mint egy barban. Hogy bihtosra menj foglaltass helyet lebetoleg hatra kerd. En sokszor voltam mar ott a barátommal es nagyon romantikus volt. Megnyugtato kellemes hangulatú
3/5 anonim válasza:
Esetleg a Hal közben egy kávéra beülhettek, vagy teázóba (Vörös oroszlán, Carpe diem).
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) sokat segitettetek :))
2014. jan. 29. 23:09
5/5 anonim válasza:
Miért nem mentek ki a nagyerdőre, egyetemre sétálni, sült gesztenyét enni, forró teát/csokit inni? Szerintem sokkal különlegesebb, romantikusabb mint a belvárosban beülni bárhová. Ilyen havas időben még sokkal szebb is ott minden.
Plusz ott most felújitások is vannak, átalakitják az egész békástó környékét, legalább téma is lenne, ha megakad a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!