Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Az olyan lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Az olyan lányokat szeretitek akiknek akármit mondtok nevetnek, vagy inkább azokat, akiket "nehéz" megnevettetni?

Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem mert megjátszanám Magam ha nem abba kerülnék amit többen mondanak,csak érdekel :)
2009. dec. 5. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. Inkább a kettő között.
2009. dec. 5. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
kettő között
2009. dec. 5. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Mindegyik mást.
2009. dec. 5. 11:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem megnevettetni a lányokat...De tényleg jobb, ha nem nevet mindenen és nem is fapina...
2009. dec. 5. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
az olyanoktól rosszul vagyok akik minden sz*ron nevetnek...az olyan lányokkal pedig akiket nehéz megnevettetni én nehezen jövök ki!kb a 2közti a jó:)
2009. dec. 5. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettő rohadt idegesítő.
2009. dec. 5. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mosolyt csalni egy lány arcára, a legnagyobb öröm számomra, így /ha eme két véglet közül kell választani, akkor/ a zárkózottabbak jönnek be. Ha minden nevet, elveszti a varázsát.

Marad az arany középút.

19/F

2009. dec. 5. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:

én ismertem ilyen csajt és nekem tetszett, hogy ilyen vidám volt ilyen gazdasági váltságban :D uristennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

XD

2009. dec. 5. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
hát, ha a nehezen megnevettethetőt sikerül megnevettetni, akkor azt :D
2009. dec. 5. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!