Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van etes randival kapcsolatos "rémsztorija"?
14:57-es válaszoló!
idézek tőled:
"Szerintem meg újra járni vkivel nagyobb hülyeség, mint a chates ismerkedés... ami egyszer nem ment, az miért menne később?:D"
A 14:23-as válaszoló vagyok. Nem értek veled egyet. Az én volt barátnőm számomra nem csak egy lány a sok közül, mert kb 14 éves kora óta ismerem, sokmindenben ő volt nekem az első, és én is neki. Sokáig csak barátok voltunk, aztán összejöttünk. És képzeld, nem azért nem ment, mert nem szerettük egymást, hanem mert mindketten hibáztunk, ezért is szükségünk volt egykis szünetre, hogy mindketten át tudjuk értékelni a dolgokat.
Kérdésedre válaszolva pedig azért mehet most már, mert hónapokig külön voltunk, neki is volt más, én is foglalkoztam másokkal, és rájöttünk hogy nem tudunk egymás nélkül meg lenni, mert én is csak őt tudom elképzelni feleségemnek, és ő is csak engem férjének.
Tehát átbeszéltük a dolgokat, és újra randizgatunk. És képzeld, 10 000-szer jobban érezzük most magunkat együtt, mint azelőtt. Sokkal másabb minden, sokkal boldogabbak vagyunk, a mi kapcsolatunknak jót tett a szünet. Ő azt mondta, hogy a szíve csak az enyém, én pedig közöltem, hogy nekem sem kell senki, rajta kívül. Úgyhogy most már elérkezett a pillanat, hogy újarindítsuk a kapcsolatunkat. Már csak egy romantikus pillanatra várok, amikor újra meg tudom kérni arra, hogy legyen a barátnőm.
Én eddig mindig negatívan csalódtam külsőt illetve, mert igen, minden ember olyan képeket mutogat magáról amit ő jónak vél, de alig hasonlít a valódi önmagához. Becsapós ez..
Plusz az olyan delikvenseket sem szeretem, akiken látszik hogy csak éppen beestek egy másik helyről, semmi készülődéssel. Én vhogy mindig rendesen készülök randira, normálisan nézzek ki, nem az ebédre evett spenótfőzelék után megyek randira stb. Kis odafigyeléssel sokat el lehet érni szimpátia terén. Jöttek már lepedékes foggal, zsíros hajjal randira. Isten mentsen az ilyenektől...
Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!