Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell rosszfiúvá vállni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell rosszfiúvá vállni?

Figyelt kérdés

18 éves jófiú vagyok, de a lányoknak az nem kell

miben változzak? a káromkodás és ha leiszom magam az oké?

ill. ha a csajoknak mondok olyanokat, hogy jó a s*gged, tolnálak ilyesmi?

vagy csak simán legyek lazább?

tanácsokat légyszi

2009. dec. 5. 06:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerinted milyen lánynak jön be az olyan szöveg,h "jó a s*gged tolnálak"??? Max a romáknak,vagy még tán azoknak se!!Ha leiszod magad,meg káromkodsz,az tökmind1,attól se rosszabb nem leszel,se jobb,de az ilyen szövegeket kerüljed,ha valaha is azt akarod,hogy barátnőd legyen.
2009. dec. 5. 12:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Állj be Sith-lovagnak, és elég rosszfiú leszel.
2009. dec. 5. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
inkább utáljanak azért aki vagy, minthogy szeressenek azért, aki nem. ez hülyeség, nem lehet csak így megváltozni egyrészt, másrészt én 100, hogy nem jönnék össze olyannal, aki állandóan káromkodik, piál és tapló a nőkkel...
2009. dec. 5. 16:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, én minden hétvégén leiszom magam, és káromkodok is, mert ez esik jól(erre nem vagyok büszke, hanem szégyellem) és még sem tapadnak rám a csajok, szerintem éppen ezért:D. Úgyhogy ne akarj rossz fiúvá válni, inkább add önmagad.
2009. dec. 5. 17:03
 15/17 anonim válasza:

csatlakozom az előttem szólóhoz...

ha valaki beszól nem kell egyből intenzívre küldeni, elég ha szóban leoltod, ez még jobban is bejön a csajoknál, mintha kicsapod a boxert és gépeled a srác fejét...

legyen jó a szöveged, legyél laza és próbáld megnevettetni a csajokat, ez általában elég szokott lenni(ez igazából csak "jó fejség", ha a "rossz fiúk" általában cigiznek és folyton piszkálnak valakit, akin utána mindenki röhög...a ribiknek ez jön bexD)

2009. dec. 5. 23:34
 16/17 anonim válasza:
Csak el ne felejtsd majd a leoltás után, hogy nem a hátad mögött lévőkön hanem RAJTAD röhögnek!!!
2009. dec. 6. 07:42
 17/17 anonim válasza:

NE AKARJ ROSSZ FIÚ LENNI!!

légy férfi!!sokkal vonzóbb...

nőből vagyok,tudom ;)

2009. dec. 25. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!