Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell rosszfiúvá vállni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell rosszfiúvá vállni?

Figyelt kérdés

18 éves jófiú vagyok, de a lányoknak az nem kell

miben változzak? a káromkodás és ha leiszom magam az oké?

ill. ha a csajoknak mondok olyanokat, hogy jó a s*gged, tolnálak ilyesmi?

vagy csak simán legyek lazább?

tanácsokat légyszi

2009. dec. 5. 06:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod jófiú vagy ?

Nehogy má csak azért akarj rosszfiú lenni mert a lányoknak az jön be. Magasról sz*rd le aki arra hajt.

Ne stresszeld magad rentgeteg lány van aki elfogad téged úgy ahogy vagy.

2009. dec. 5. 06:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szóval azért akarsz más lenni ,mert mások azt akarják. Undorító dolog. Egy az ,hogy a megjátszás ,csak megjátszás , a másik meg az ,hogy sok lánynak igen is bejön. Rossz helyen keresgélsz. És ha eljátszod hogy te vagy a húdefasza gyerek ,akkor majd összejösz egy olyan lánnyal ,akivel nem is illetek össze. Marni fogjátok egymást és stb. Egyébként is ne legyél már cigááááány.
2009. dec. 5. 08:02
 3/17 anonim ***** válasza:
Engem is ilyennek tartottak amíg meg nem kaptam a jogsim. NA onnantól kezdve elkezdtem tuningolni a kocsit és hidd el arra is buknak a csajok. És nem valami audi, bmw, hanem egy swift.
2009. dec. 5. 09:08
 4/17 anonim ***** válasza:

ha qrva csajt akarsz felszedni meg ilyen rosszkislányt meg olyan materialistát akkro igen légy rosszfiú..

De ha rendes normális lányt akarsz akkor az egyáltalán nem dijazza azt hogy teszed a nagyfaxa csávót meg hogy káromkodsz és perverz bejegyzéseket mondasz...

Szerintem maradj olyan amilyen vagy és majd találasz egy hozzád illőt. Rossz helyen keresgélsz...nem minden lány annyira idióta...

2009. dec. 5. 09:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van jogsi meg Audim meg mégsincs csajom... ez sem tuti recept. Csak önmagad add, ne próbálj változtatni.
2009. dec. 5. 10:12
 6/17 anonim ***** válasza:

a lányoknakcsak azért kell a rosszfiú,legalábbis nekem,mert akkor ha úgy akarom bármikor kiléphetek a kapcsolatból, olyan indokkal hogy túl sokat iszik,túl bunkó stb.

viszont egy jófiúval nem lenne szívem megcsinálni.teljesen összetörném.és tudom hogy nem maradnék vele túl sokáig.viszont, ha szeretsz valakit akkor ez már teljesen mindegy.szerintem maradj olyan amilyen vagy,talán legyél egy kicsit lazább,de ne erőltesd magadra a rosszfiú szerepet.most még izgalmas,de pár év múlva már olyan fog kelleni a csajoknak aki mellett megállapodhatnak.egy rosszfiú mellett viszont elég nehéz.

2009. dec. 5. 10:13
 7/17 anonim ***** válasza:
48%
rabolj bankot (vagy legalábbis próbáld meg), aztán csücsülj a hűvösön egy kicsit.
2009. dec. 5. 10:27
 8/17 anonim válasza:

Na szóval fontos a fizikai erő! ha valaki beszól gondolkozás nélkül csapd le, ha erősebb akkor egyenlítsd ki az erőviszonyokat (BOXER VIPERA stb.)

Ne beszélj feleslegesen! Ne bízz meg SENKIBEN!

Inni nem kell, de aki beszól azt kegyetlenül el kell intézni! ha egy csaj tetszik, kapd el és mond meg neki!!!

2009. dec. 5. 11:05
 9/17 anonim ***** válasza:
Tesó!Ha jófiúnak is születtél add elő hogy te vagy itt a helyi gizda!A piálástól nem leszel rosszfiú!Igy van ahogy az előző mondta csapd le aki beszól!tölts sok időt az utcán és megtanulod!Legyél halál laza és határozott nem kell semmi duma odamész hozzá lesmárolod "gyönyörű vagy és ilyesmik.
2009. dec. 5. 11:42
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy f*szság, ha ilyeneket csinálsz attól nem rosszfiú leszel, hanem TAJPARASZT. MAradj önmagad a rendes lányok nem azt nézik hogy rosszfiú vagy-e
2009. dec. 5. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!