Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit adjak vagy csináljak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak vagy csináljak a páromnak 4. évfordulónkra?

Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Sose értettem miért ajándékban gondolkodnak sokan évfordulón. Mi pl az első randit tartjuk mint évfordulót, mert aznap össze is jöttünk. Az első randin pedig moziban voltunk, és fagyizni:) És ezt ismételjük meg minden évben, ugyanazon a napon:) filmet felváltva választunk. Én választottam az első randin, ő az első évfordulón, aztán én a másodikon, ő a harmadikon, most én fogok a negyediken:) és így tovább....

Nálatok ilyesmi nem játszik? Hogy nem ajándék, hanem program?

2014. jan. 27. 21:17
 2/2 A kérdező kommentje:
nekünk kicsit érdekes a helyzetünk mivel 2 hete "együt voltunk" amikor elsőnek találkoztunk elöte csak web camoztunk de egy kicsit puhatolóztam utána hogy mi az amit szeretne és nem mondja el de már meg van mi lesz a meglepetés :D
2014. jan. 28. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!