Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha látok a villamoson egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha látok a villamoson egy szép csajt akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
mármint elhivjam egy üditőre vagy sétálni csak ugy hirtelen? :D 16/f
2009. dec. 4. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
azt nem tudom, hogy mit tegyél, de azt tanácsolhatom, hogy semmiképp se kapd elő a bohócot egy fényezés erejéig
2009. dec. 4. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
háát szerintem nee ..:D de te tood xD
2009. dec. 4. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
háát, ha nagyon olyan akkor ki ne hagyd, inkább égesd be magad, én kihagytam, és utána falbavertem a fejem, mert szemeztünk is, és pont ideálom volt a lány, legbejövősebb arctipus, na jo egész sok ilyesmi csaj van, de azok sose néznek rám, nemhogy szemezzünk...
2009. dec. 4. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Típusfüggő, de sztem a legtöbb kinevet, mert azt hiszik poénkodni akarsz, max megállóba csináld, mozgó villamoson én nem válaszolok senkinek, sztem ezzel sokan így vannak, csak ülsz és vársz, hogy mikor szállhatsz le, nem még odajön valaki azt randira hív, de hát figy... próba cseresznye.
2009. dec. 4. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:

sose félj attól, hogy beégsz, találj ki vmi jó nyitást, pl ismerjük egymást? -nem. - jo csak azért mert úgy néztél, hogy azt hittem, ismersz. vagy csak így akarsz felszedni?

persze ez csak akkor működik, ha már szemeztetek. ja és mosolyogj stb. sok szerencsét

2009. dec. 4. 22:18
 6/7 anonim válasza:
Pakold szét az ánuszát!
2009. dec. 5. 01:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Próba cseresznye, de megeshet, hogy kinevet. Ám ha mégse, díjazni fogja a bátorságod.
2009. dec. 5. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!