Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első pár randin mikortól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első pár randin mikortól fizet a lány?

Figyelt kérdés

Eddig akikkel randiztam, a második randin már minden lány saját maga szerette volna fizetni a fogyasztását, ha beültünk valahová (jellemzően egy teázó, vagy ilyesmi). Még akkor is így volt, amikor egy egyetemista lánnyal randiztam, akinek elvileg még nem volt rendes keresete, max az ösztöndíj.

Most megismertem egy lányt, akivel már háromszor találkoztunk, eddig mindig én fizettem, ami mondjuk nem probléma, csak furcsa...

Mindketten dolgozunk, huszonévesek vagyunk, szóval a kérdés adott: kb. mikortól illik kezdeményeznie a lánynak, hogy akkor mostantól ő fizetné a saját részét?

És mi a teendő, ha nem kezdeményez? :) A következő randin egyébként a kedvenc éttermébe megyünk, esetleg ott kérdezzek rá, vagy ez már udvariatlanság?

2014. jan. 26. 22:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén megmondom, engem még sose engedtek fizetni, ha felajánlottam akkor se. Max olyanra volt példa, hogy pl több hónapos kapcsolatban pizzarendelés az én bankszámlámról néha, vagy távkapcsolatban a vonatjegyét én álltam néha - de ez már mikor együtt voltunk, nem randik alatt. Ha egy fiú így rákérdezne, szerintem mindkettőnknek nagyon kellemetlen lenne, de persze fizetnék. De ha megemlíted valahogy előtte, hogy felezhetnétek, az nem gáz. Mert például én simán kinézném magamból, hogy nem jutna eszembe felajánlani.
2014. jan. 26. 23:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem teljesen egyértelmű, hogy az ismerkedés kezdetén mindig felajánlom, hogy a részem fizetni szeretném. Pláne, hogy én is dolgozom. Általában nem is akarják elfogadni, de attól még szerintem nem kell kötelezően mindent a férfinek állni.

Ettől függetlenül nem a legjobb húzás, ha a kedvenc éttermes randinál hozakodsz elő a témával (elég kínos), sokkal jobb lenne, ha akkor beszélgetnél vele erről, mikor épp nem fogyasztotok valami helyen, hanem csak sétáltok vagy épp utaztok. Akkor kiderülne, hogy mi az ő hozzáállása, elvégre felnőttek vagytok, és nem az orális szexről való véleményét kéred ki.

N/34

2014. jan. 27. 15:33
 13/14 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem alap, hogy már a második randin a lány fizet, legalább a saját részét. Ha az első randit a pasi fizette egészben, akkor a másodikon a nő fizeti az egészet. Utána mehet felesben, ha tovább együtt maradnak.

Én is megmondtam anno a férjemnek mikor a második randinkra készültünk, hogy most én szeretnék fizetni, mert az elsőt végig ő fizette. Furának tartotta, de nem foglalkoztam ezzel különösebben. Megmondtam neki, hogy én nem használok ki egy pasit se. Az rendben van hogy az első randin a pasi fizessen. De később már nem engedtem soha.

mert 3 randi, és mindegyiken csak a pasi fizet, az már kihasználás...

Mond meg neki hogy nem rajtad kéne élősködnie.

Bár ha én pasi lennék és velem ezt egy csaj megcsinálja, hogy másodjára nem ajánlja fel, hogy fizeti legalább a részét, akkor harmadik randi se lenne....

2014. jan. 27. 21:06
 14/14 Költőnő? ***** válasza:
én mindig meg szoktam kérdezni h mennyivel tartozom vagy eleve megnézem az árát annak, amit fogyasztok és elő is készítem. De nem nagyon szokták hagyni.
2014. jan. 27. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!