Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon ciki? Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szval,megismerkedtem 1 sráccal(21) a nyáron (én 18), párszor randiztunk.Mostanában csak néha msn, telo és úgy gondoltam, akkor ennek ennyi!De mostanában "kezd közeledni", mert már Ő ír rám msn-en és aranyos hozzászólásokat ír a képeimhez! A múltkor elmentem sétálni az egyik haverommal, aki tényleg csak haver és pont Vele futottunk össze, a nézéséből láttam, h arra gondol, h a haverom a pasim! Azóta nem ír nekem! Most mit csináljak, ha szeretem? Megbeszéltük, h együtt szilveszterezünk, de most...Segítsetek! kösy
2009. dec. 4. 19:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
az se jobb, csak nekem a harin akadt meg a szemem :D
2009. dec. 7. 08:35
 12/20 A kérdező kommentje:
Jaj, most tárgyaljátok ám meg a kösy-met v a hari-mat...:S Mert nem ez a lényeg...
2009. dec. 7. 16:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Tudod, azért ennek is van jelentősége.
2009. dec. 7. 16:48
 14/20 A kérdező kommentje:
Ha így jobb, akkor: nem haragszik és köszönöm!!!!:D
2009. dec. 7. 17:19
 15/20 anonim ***** válasza:
na, így már sokkal jobb. Csillagos 5.
2009. dec. 7. 18:01
 16/20 A kérdező kommentje:
De véleményt nem írtatok, ha minden igaz....
2009. dec. 7. 18:54
 17/20 A kérdező kommentje:

Annyit nem írtam, h most beszéltem Vele msn-en és azt is írta, h az életben nem minden alakul úgyahogy szeretnénk, sajnos!

Azthiszem ezt írta!Szerintetek?? De ha nem érdekelném, akkor miért ír rám? Segítsetek!!

2009. dec. 7. 19:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Na mivel nem keztél el nyavalyogni a negatív kritikán (esetemben:kösy)megérdemelsz egy normális választ is tőlem.

Sztem érdemes tisztázni, hogy csak haver volt a srác, akár csak véletlen rátereled szót(nem kell fíktív kóbor kutyákról történeteket kitalálni)egyszerűen szóba hozod a srácot. Van egy haverom Pistike tudod aki múltkor velem volt, ő ezt és ezt csinálta/ő ilyen olyan/azt és ezt mondta...

Amúgy meg hívd el valahová(21 század hari, kösy + a nők is kezdeményeznek)ha nem akarsz a szenvedésének végéig várni, Kerdezd meg nincs-e kedve egy mozihoz vagy buli...(bár ezek pont nem a legjobb randihelyek)de nem a lány feladatra, a tökéletes randi megszervezése.

2009. dec. 8. 00:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja és szivcsy.
2009. dec. 8. 00:34
 20/20 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM a választ, meglátjuk, mit tehetek:D
2009. dec. 8. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!